De Wereld Draait Door

- Vanavond zal de laatste uitzending van RTL Late Night te zien zijn. Waar is het fout gegaan en hoe nu verder? Oud-SBS programmaleider Tina Nijkamp, tv-recensent Arjen Fortuin en Peter R. de Vries geven hun mening.

Marc Oosterhout is merkenstrateeg en mede-oprichter van reclamebureau N=5. Hij werkte samen met de PvdA voor hun nieuwste campagne, het eerste spotje ging vandaag online. Marc zit aan tafel met PvdA-prominent Lodewijk Asscher.

Article continues after the ad

- In 2010 debuteerde Peter Buwalda met de roman Bonita Avenue. Zijn langverwachte tweede roman ziet morgen het licht: Otmars zonen. Het is het eerste deel in een grootse trilogie, die uiteindelijk 1.750 pagina's moet omvatten. 

- Nieuwe single Rondé - Anyone

 

RTL Late Night met Twan Huys

Rop Verheijen en Ilse Warringa vertellen over hun nieuwe muzikale komedie Single Camping die donderdag 7 maart in première gaat. 

- Dit jaar bestaat Van Dik Hout 25 jaar. Dit jubileum vieren ze groots: ze hebben een nieuwe single, een clubtour én een optreden in Carré.

Doris van Vuuren en Noudje van Bussel runnen samen al meer dan tien jaar een succesvolle woonplek voor ouderen met dementie.

- Michael Jackson wordt in de documentaire Leaving Neverland beschuldigd van kindermisbruik. Fernando Halman schuift vanavond aan om te praten over de docu.

Fien Vermeulen deelt haar ideale avond vol films en series met ons in De Week van Fien.  

 

Jinek

Wouter Zwart en Marieke de Vries over hun leven als NOS-correspondent.

RTL Late Night abrupt ten einde, tv-columnist Angela de Jong is te gast.

More content below the advertising