De Wereld Draait Door

- Klimaatspijbelaars. Op 7 februari wordt de eerste klimaatmars van Nederland gehouden. Op initiatief van leerlingen van de Daltonschool in Den Haag zullen die dag hopelijk duizenden leerlingen 'staken' en op het Malieveld in Den Haag protesteren voor een veel strenger klimaatbeleid.

- Speelfilm DAU - Stalinst Truman Show. Tien jaar lang kijken kunst- en filmliefhebbers uit naar DAU, een ongekend experiment van de Russische regisseur Ilya Khrzhanovskiy. Aan tafel zitten journalist Derk Sauer en directeur van het Frans Hals Museum Ann Demeester.

Article continues after the ad

- De toekomst van talentenjachten. Het is een beproefd concept: talentenjachten op tv. Maar hoe lang nog? Aan tafel Gerard Joling (foto), die in het verleden bij 17 talentenjachten betrokken was. 

- Muziek: Fatal Flowers. (The) Fatal Flowers is een Nederlandse rockband rond frontman Richard Janssen, die vanaf midden jaren '80 furore maakte. In 1990 stopte de band, maar komt dit jaar weer bij elkaar voor een reünie-tour! 

- Tafelheer: Erik Dijkstra

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jay Lopez en Koen Joosen. Jay Lopez, de alleenstaande vader van het tv-programma Een Huis Vol, is voorlopig uit de financiële problemen. Kijker Koen Joosen trok zich het lot van alleenstaande vader Jay Lopez aan en zamelde ruim 90.000 euro voor hem en zijn vijf jonge kinderen in. 

- Ashton Brothers. De Ashton Brothers gaan ook deze zomer samen met hun 30-koppige circus hun publiek entertainen in hun eigen land Ashtonia.

- Pete Hoekstra, Ank Bijleveld en Bert Kreuk. De D Day-vlag komt met militair eerbetoon naar De Kunsthal Rotterdam. Kunstverzamelaar Bert Kreuk, Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra en minister Ank Bijleveld bespreken de mogelijkheid dat president Trump hem daar zelf komt ophalen. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series in De Week van Fien.

 

Jinek

Heel Holland Bakt-finalist Maroeska Metz is boos op Omroep Max, vanavond schuift ze aan.

More content below the advertising