De Wereld Draait Door

- Diederik en Da Vinci. Leonardo da Vinci was architect, uitvinder, ingenieur, filosoof, natuurkundige, scheikundige, anatomist, beeldhouwer, schrijver, componist én kunstschilder. Diederik van Vleuten maakte een tv-programma over het genie.

- Boek: Op pad met De Dikke Prins. Marcel van Roosmalen heeft Theo Janssen jarenlang op de voet gevolgd. Hij schreef een boek over alles wat hij zag en meemaakte: Theo Janssen; Op pad met de Dikke Prins. Beiden zitten vanavond aan tafel.

Article continues after the ad

- Muziek: nieuwe single Jeangu Macrooy. Vanavond speelt hij zijn nieuwe single: Shake Up This Place.  

- Tafeldame: Antoinnette Scheulderman

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Carolina Dijkhuizen. Carolina Dijkhuizen duikt het theater in om een tribute te brengen aan Donna Summer. In Thank God It's Donna vertelt Carolina het levensverhaal van de in 2012 overleden discokoningin en zingt ze uiteraard ook enkele grote hits.

- Shanti Schiks. Het leven van Shanti Schiks, zus van Fajax Lourens, verandert in 2016 heel plotseling door een dramatische gebeurtenis. Haar ex-man vermoordt eerst zijn moeder, daarna haar baby en berooft daarna zichzelf van het leven. Shanti schreef na deze zwarte bladzijde uit haar leven het zelfhulpboek De kracht van zelfliefde.

- Fernando Halman. Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst de kijker elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

 

Jinek

- De fijnproevers van Heel Holland Bakt kijken uit naar de grande finale. Juryleden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en presentator André van Duin (foto) schuiven aan om alvast warm te draaien voor de finale.

More content below the advertising