De Wereld Draait Door

- Reünie Krezip (foto). Krezip komt weer bij elkaar. Tenminste, om twee grote shows te doen: Pinkpop en eenmalig de Ziggo Dome. Aan tafel de voltallige band: Jacqueline, Anne, Annelies, Joost, Jan Peter en Bram.

- Boek van de Maand januari 2019. Het boekenpanel staat weer te popelen om ons te vertellen welke boeken we niet mogen missen en wat het absolute Boek van de Maand is.

Article continues after the ad

- Tafelheer: Özcan Akyol.

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jeroen van Bergeijk en Jip Welkers. Jip Welkers verloor twee jaar geleden haar zus Mare (22) door een aanrijding met een 21-jarige Uber-chauffeur. Journalist Jeroen van Bergeijk ging undercover als Uberchauffeur.

- Huub en Mira van der Lubbe. Actrice Mira van der Lubbe - dochter van De Dijk zanger Huub van der Lubbe - kreeg op 27-jarige leeftijd te horen dat ze een verhoogde kans op borstkanker heeft door een erfelijk gen.

- Emilie Gordenker. Het is dit jaar 350 jaar geleden dat Rembrandt van Rijn is overleden. Emilie Gordenker, kunsthistoricus en directeur van het Mauritshuis, legt vanavond uit wat een Rembrandt een Rembrandt maakt.

- Lieven Scheire. Zelfverklaard wetenschapsnerd Lieven Scheire struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar vanaf elke dinsdag verslag van in De Week van Lieven.

 

Jinek

- Peter Heerschop over waarom we een ‘Minister van Enthousiasme’ kunnen gebruiken.

More content below the advertising