De Wereld Draait Door

- Vanaf morgen is in het Van Gogh Museum de tentoonstelling Hockney - Van Gogh: The Joy of Nature te zien. Nooit eerder werden de raakvlakken tussen David Hockney en Vincent van Gogh zo groots in beeld gebracht. Aan tafel zit Jasper Krabbé.

- Op 1 februari vorig jaar was de Belgische journalist Boudewijn Van Spilbeeck te gast. Hij had toen net bekend gemaakt voortaan als vrouw door het leven te willen gaan. Boudewijn werd Bo. Nu verschijnt haar autobiografie Eindelijk vrouw.

Article continues after the ad

- Muziek: Di-rect. Sinds deze maand tourt Di-rect weer door Nederland. Met hun theatertour Rolling With The Punches doen de mannen maar liefst 25 theaters aan. 

- Tafeldame: Antoinnette Scheulderman

 

RTL Late Night met Twan Huys

- In Amsterdam en Rotterdam is het lokale sisverbod al ingevoerd. PvdA-leider Lodewijk Asscher wil een landelijk verbod op seksuele intimidatie.

- Na de finale van The Voice of Holland gaat Patricia van Haastrecht (foto) helemaal voor haar droom. Ze heeft haar vaste baan in het ensemble van de hitmusical Mamma Mia! opgezegd om zich te richten op haar muzikale carrière.

Piet van der Gaag gaat na 38 jaar in de kinderopvang met pensioen. Een man in de kinderopvang is gedurende de jaren nog zeldzamer geworden. 

Fernando Halman gidst de kijker elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

 

Jinek

Thijs Römer, Waldemar Torenstra en Frederik Brom over het theaterstuk Art.

More content below the advertising