De Wereld Draait Door

- Michael Cohen, oud-advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, getuigt vandaag voor de tweede keer voor het Amerikaanse Congres.  Eelco Bosch van Rosenthal zit aan tafel en vertelt over de getuitgenis.

- Aan tafel zitten schrijver Joris van Casteren en Piet van der Molen over het boek Moeders lichaam. Als de moeder van Piet in de snikhete zomer van 2013 overlijdt, vertelt hij niemand over haar dood en verbergt hij haar lichaam. 

Article continues after the ad

- Songs in the Key of Life: Trijntje Oosterhuis.

- Tafelheer: Tim Hofman.

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

Tino Martin (foto), de grootste en meest populaire volkszanger van dit moment, stond twee keer in een uitverkocht Ziggo Dome en een bomvol Carré. Hij won meerdere Edisons en deze zomer komt zijn droom uit: hij gaat zijn grootste concert ooit geven in het Olympisch Stadion.

- Obesitaschirurg Maurits de Brauw stond in het Slotervaart-ziekenhuis aan het roer van de grootste obesitaskliniek van Nederland en voerde de afgelopen jaren de meeste maagverkleiningen van het land uit. Na het faillissement van het ziekenhuis was de toekomst van de kliniek onzeker.

- In aanloop naar de verkiezingen neemt politiek verslaggever Marloes Lemsom elke week twee politici mee de provincie in. Deze week: Lilian Marijnissen en Jesse Klaver.

- Het is weer woensdag en dus is ook cabaretier Martijn Kardol weer van de partij. Sorry zeggen is moeilijk, dus helpt Kardol met zijn rubriek Martijn zegt Sorry! een handje.

 

Jinek

Michiel Vos en Remco Breuker over de top tussen Donald Trump en Kim Jong-un.

Thierry Aartsen, Steven Brunswijk en Huub Stapel over hét feest onder de rivieren.

More content below the advertising