De Wereld Draait Door

Eelco Bosch van Rosenthal. Roger Stone, de voormalig adviseur en vertrouweling van Donald Trump, werd door de FBI van zijn bed gelicht en vanmiddag al voorgeleid aan de rechter. Eelco Bosch van Rosenthal geeft uitleg.

- Jeroen Krabbé. Jeroen Krabbé is groot liefhebber van schilderkunst. Het komende jaar reist hij weer de hele wereld over om in het leven te duiken van een beroemd kunstenaar voor het programma Krabbé zoekt Chagall.

Article continues after the ad

- Peter Pannekoek. Peter Pannekoek vertelt welke comedians we dit jaar goed in de gaten moeten houden. 

- De Robbie van Leeuwen Sessies: Vanavond is de band Rondé te gast om nóg een van zijn nummers toe te voegen aan deze reeks: Never marry a rairoad man

- Dominee Gremdaat. Dominee Gremdaat steekt de kijker een hart onder de riem met een actuele preek.

- Tafelheer: Humberto Tan

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Dutch Atlantic Four. Marcel, Erik, Bart en David deden mee aan de Atlantic Challenge en wilden de Atlantische Oceaan overroeien. De verwachtingen waren niet zo hoog, het ging vooral om de ervaring. Maar ze hebben gewonnen! Wat was de sleutel tot hun succes?

- Eva Simons (foto). Het was even stil rondom Eva Simons na haar internationale successen, maar ze is weer helemaal terug. Vanavond speelt ze haar nieuwe single Like That.

- Bert van Leeuwen. Een op de acht Nederlanders wordt gepest op de werkvloer, meldt het CBS. In zijn nieuwe tv-programma Gepest van 9 tot 5 wil Bert van Leeuwen het pesten uitbannen.

- Patty Brard. Elke vrijdag is Patty Brard te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

 

Jinek

- Annechien Steenhuizen en Pieter Roelofs. Annechien Steenhuizen en Pieter Roelofs gaan op zoek naar schildertalenten in het nieuwe programma Project Rembrandt.

- Ron Fresen. Het blijft onrustig in politiek Den Haag, politiek commentator Ron Fresen schuift aan.

More content below the advertising