De Wereld Draait Door

- Op 28 januari waren De Verleiders te gast over hun voorstelling #niksteverbergen, waarin de acteurs hun pijlen richten op handelaren in big data. Er was veel kritiek op hun optreden, onder meer van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken. Beide partijen zitten vanavond aan tafel.

- Aanstaande donderdag wordt Youp van ’t Hek 65 jaar. Hij maakte voor zijn verjaardag het boek Youp als beroep. Een boek over schrijven en spelen, krant en theater. Een ode aan het plezier. Vanavond schuift Youp aan.

Article continues after the ad

- Tafelheer: Huib Modderkolk.

 

RTL Late Night met Twan Huys

Kees van der Spek is terug met zijn programma Kees van der Spek Ontmaskert. Ook ditmaal zoekt de journalist de grenzen op. Zowel over de grens als in Nederland gaat hij de confrontatie aan met oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.

Dennis van Aarssen (foto) wist vrijdag het negende seizoen van The Voice te winnen. Dit weekend bereikte zijn versie van Modern World van Anouk de nummer één-positie in de hitlijsten van iTunes. Vanavond treedt hij op in RTL Late Night.

- De drieënhalf jaar oude Sara, dochter van Bram en Emine Verbrugge heeft de zeldzame spierziekte MDC1A waar geen behandeling voor bestaat. Vanavond vertellen Bram en Emine hun verhaal en vertellen ze ook waarom ze besloten hebben om een tweede kind te nemen.  

- Fien Vermeulen deelt elke maandag  haar ideale avond vol films en series met de kijker in De Week van Fien.

 

Jinek

Michiel Vos over Nancy Pelosi: de machtigste vrouw van Amerika én zijn familie.

More content below the advertising