De Wereld Draait Door

- Julio Poch (foto). Ex-piloot Julio Poch zat acht jaar in voorarrest in Argentinië op verdenking van betrokkenheid bij de Argentijnse 'dodenvluchten'. Op 29 november 2017 werd hij vrijgesproken. Vandaag, ruim een jaar later, verschijnt zijn boek Acht jaar onschuldig vast.

- Kjeld Nuis. Vanavond zit Kjeld Nuis aan tafel. Hij werd vorige week tijdens het EK schaatsen gediskwalificeerd, omdat hij in een bocht over de lijn geschaatst zou hebben. Nuis ging hevig in discussie met de scheidsrechter.

Article continues after the ad

- Tafeldame: Nikki 'Tutorials' de Jager.

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Nicole Bus. Nicole Bus uit Houten heeft een platendeal te pakken bij Roc Nation. Het label van Jay-Z. Haar nummer You is doorgedrongen tot de Amerikaanse hitlijsten én over een week verhuisd ze daarom naar Los Angeles.

- Marion Pauw. We kennen Marion Pauw vooral als succesvol thrillerschrijfster, maar met haar nieuwste boek De experimenten, dat nu in de winkels ligt, is ze een nieuw pad ingeslagen.

- Fernando Halman. Fernando Halman gidst de kijker elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

 

Jinek

- Romano van der Dussen. Romano van der Dussen over de nieuwe documentaire over zijn onschuld.

- Erland Galjaard. Erland Galjaard vertelt over zijn overstap naar Talpa Network

More content below the advertising