De Wereld Draait Door

- Jurjen Blick en Daan Buringa. Vanavond begint de nieuwe VPRO-serie Stuk. Een vierdelige serie over de belevenissen van patiënten in een revalidatiecentrum. Aan tafel zitten regisseur Jurjen Blick en revalidatiepatiënt Daan Buringa.

- Soul-bonanza: The Legends. The Legends, bestaande uit Steffen Morisson en Yerry Rellum, zijn terug! Met een gloednieuwe voorstelling: It’s a man’s world.

Article continues after the ad

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Wobine Buijs. Wobine Buijs is uitgeroepen tot beste lokale bestuurder van 2018. Aan deze prijs zit een wrange smaak voor de burgemeester van Oss, vanwege het bolderkardrama dat zich in september in haar gemeente afspeelde. 

- Johnny de Mol (foto) en Glen Faria. Om te voorkomen dat uit huis geplaatste kinderen steeds weer opnieuw door moeten verhuizen, hebben Johnny de Mol en Glen Faria voor Stichting Het Vergeten Kind de handen ineen geslagen en het nummer Je bent niet Alleen opgenomen.

- Marloes Lemsom. Deze week krijgen we het eerste loonstrookje van 2019. Bijna iedereen gaat erop vooruit. Maar de kosten gaan ook omhoog, dus gaan we er eigenlijk wel op vooruit? Politiek verslaggever Marloes Lemsom zocht het uit. 

 

Jinek

- Prins Constatijn van Oranje. Prins Constantijn over hoe hij van Nederland een start-upland gaat maken

More content below the advertising