De Wereld Draait Door

- Met negen andere onderwijzers van over de hele wereld strijdt de Nederlandse Daisy Mertens om de titel ‘Beste onderwijzer ter wereld’. Daisy zit aan tafel, samen met veertien leerlingen uit haar groep 7 van basisschool De Vuurvogel uit Helmond.

- Industrieel ontwerper Friso Kramer is op 14 februari op 96-jarige leeftijd overleden, hij creëerde onder andere de groene brievenbus. En precies die brievenbus was het onderwerp van een serie van Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg.

Article continues after the ad

- Eind januari zond Andere Tijden Sport een indrukwekkende documentaire uit over oud-bokser Rudi Lubbers. In de documentaire werd duidelijk dat het slecht ging met Rudi. Er werd een hulpactie opgezet en zoon Marco Lubbers reisde af naar Bulgarije en nam zijn vader mee terug naar Nederland. Vanavond zitten Rudi en Marco Lubbers aan tafel.

- De Robbie van Leeuwen Sessies: Tim Knol.

- Tafelheer: André van Duin

 

RTL Late Night met Twan Huys

Kirsten Westrik is het nieuwe gezicht van het AT5 Nieuws, de zender waar haar grote zus en beste vriendin Merel Westrik haar debuut maakte. De zusjes Westrik zitten aan tafel en bespreken hun gemeenschappelijke passie, carrière en bijzondere band. 

Wolter Kroes (foto) is al 30 jaar een van de meest optredende artiesten van ons land. Zijn jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré was binnen een paar minuten uitverkocht en daarom zet Wolter zijn jubileumjaar nog even door met nog een groots concert in AFAS Live.

Diggy Dex kwam er op zijn zevende tijdens het schrijven van een sinterklaasgedicht achter dat taal iets magisch heeft. Hij schreef een boek over zijn mateloze fascinatie. 

- In de nieuwe realityserie Topdokters gunnen acht specialisten de kijker een inkijk in het hoofd en hart van de beste dokters die ons land rijk is. Neurochirurg Wilco Peul en brandwondenarts Sonja Scholten delen vanavond hun bijzondere avonturen met ons.

 

Jinek

Martijn Koning deelt de creatiefste campagnefilmpjes voor de regionale verkiezingen.

- Is de zorg in een jaar verbeterd? Minister Hugo de Jonge schuift vanavond aan.

More content below the advertising