De Wereld Draait Door

- Willem van Hanegem 75 jaar, deel 2. Willem van Hanegem wordt op 20 februari 75 jaar. DWDD wilde een saluut brengen, met hulp van fans die hem hebben zien voetballen. Aan tafel: Michel van Egmond en drie fans: Marcel Winkelman, Henk Meulstee en Wim Kantes.

- De Partizanen: Het Leven an Sich. De Partizanen staan vanaf deze week op de bühnes in het land met hun gloednieuwe programma Het Leven an Sich. Hoogste tijd voor een voorproefje!

Article continues after the ad

- Nieuw album Stef Bos (foto): Ridder van Toledo. Een plaat voor het kind in ons; het nieuwe album van Stef Bos. Hij liet zelf het kind in zich naar boven komen en alles viel op z’n plek. Zo zong hij zinnen die hij zich anders nooit zou veroorloven. 

- Tafelheer: André Dongelmans.

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Nicky Romero. Goede vrienden Nicky Romero en David Guetta brachten vrijdag hun gezamenlijke nieuwe single Ring the Alarm uit. Ook maakte Romero bekend dat hij naar Las Vegas terugkeert voor een nieuwe reeks shows.

- Pietje Tomassen. De 10-jarige Pietje Tomassen heeft met zijn auditie bij Holland's Got Talent de harten van de kijkers veroverd en staat inmiddels in de finale.

- Sanne Vogel. Sanne Vogel heeft een emotioneel jaar achter de rug waarin ze na een zwangerschap van vier maanden haar kind verloor. Na een verdrietige periode is ze weer helemaal terug met de film Zomer zonder mama

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series in De Week van Fien.

 

Jinek

- Steven Verhagen en Jort Kelder over de ingrepen van Air France-KLM.

- Ellen Laan, Mariah Mansvelt-Beck en Emma Curvers vieren de vagina!

More content below the advertising