De Wereld Draait Door

- John de Mol (foto). Aan tafel zit John de Mol. Vandaag maakte hij trots bekend dat zijn zus Linda de Mol ook de overstap naar Talpa maakt. De grote vraag: zal het genoeg zijn om van SBS6 een groot succes te maken?

- Jeroen Dijsselbloem en Peter Vandermeersch. Een dag na de historische nederlaag van Theresa May gaat het Brexit-debacle verder. Oud-minister Jeroen Dijsselbloem en journalist Peter Vandermeersch schuiven aan.

Article continues after the ad

- Muzieklijst Female 2020

- Tafeldame: Nadia Moussaid

-  Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit. Vanavond komt Jan Smit met zijn nieuwe single Betere Tijden. Het nummer is geschreven door niemand minder dan Paskal Jakobsen en Peter Slager van Bløf. 

- Mattie & Marieke. QMusic's ochtendduo Mattie Valk en Marieke Elsinga komen vanavond vertellen over Het Geluid. Al jaren is dit populaire radiospel een begrip. Wat is Het Geluid dit jaar?

- Jan Heemskerk. Door zijn levensstijl rigoureus op de schop te nemen viel Jan Heemskerk ruim 20 kilo af. In zijn nieuwe boek Als Jan het kan... deelt hij zijn tips.

 

Jinek

- Rick Jansen. Rick Jansen vertelt over zijn dubbelleven als DJ Admin én docent economie.

- John van Lottum, Kenneth Perez en Ruud Gullit. Roemrijk vriendenteam AFC Zaterdag 2 kijkt uit naar de voetbalcompetitie

More content below the advertising