De Wereld Draait Door

- Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar. Woensdag 20 februari wordt Willem van Hanegem 75 jaar oud. Aan tafel Tom Egbers van Andere Tijden Sport en Frank Stout van TV Rijnmond.

- Rembrandtjaar 2019. Het is Rembrandtjaar! Fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink maken met lookalikes een reconstructie van de Nachtwacht: Nachtwacht 360. Onno Blom is bezig met een biografie, die in het najaar verschijnt.  

Article continues after the ad

- Korte film BECOMING - Jan van IJken. Jan van IJken is fotograaf en filmmaker, die zich focust op natuur, microscopie en de relatie tussen mens en dier. In zijn korte film BECOMING toont hij het wonderlijke ontstaan van leven.

- De Robbie van Leeuwen Sessies: LAKSHMI

- Tafeldame: Georgina Verbaan

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Romy Monteiro. De carrière van Romy Monteiro gaat als een speer totdat ze eind vorig jaar vanwege gezondheidsproblemen haar allereerste solovoorstelling All At Once noodgedwongen moet annuleren. 

- Fred van Leer (foto). Zestig nieuwe shows zijn aangekondigd voor de theatervoorstelling van Fred van Leer. Leer van Fred Live is een razend succes. En: er komen nog steeds nieuwe shows bij!

- Jonathan Zandbergen en Lizet Kruyff. Snert hoort vanaf vandaag officieel bij het Nederlandse erfgoed. Chefkok Jonathan Zandbergen en culinair historicus Lizet Kruyff leggen uit wat het oer-Hollandse gerecht zo bijzonder maakt. 

- Gijs Staverman. Over drie maanden barst het grootste muziekspektakel ter wereld weer los: het Eurovisie Songfestival. Steeds meer nummers van deelnemende landen worden bekend. Radio-dj Gijs Staverman blikt vooruit. 

 

Jinek

- Minister Grapperhaus schroeft de aanpak van drugscriminelen op, hij vertelt hoe.

- Steractrice Lotte Verbeek gaat als een speer in de VS, vanavond schuift ze aan.

- Nick & Simon zijn alweer 13 jaar samen en spelen vanavond hun nieuwe single.

More content below the advertising