Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker

De Wereld Draait Door

- Is IS nu echt verslagen? Het is een kwestie van dagen voordat we kunnen zeggen: de Islamitische Staat is niet meer. Maar betekent dit dan ook dat IS verslagen is? Aan tafel zit terrorismedeskundige Beatrice de Graaf. 

- Splinter Chabot over Splinter in de politiek. Splinter Chabot, voorzitter van de JOVD, komt met een televisieserie: Splinter in de politiek. In de serie loopt hij mee met spindoctors, hoogleraren politicologie, het politieke journaille of activisten. 

Article continues after the ad

- De allermooiste liefdesliedjes: Douwe Bob. Maandag kreeg Douwe Bob een Edison voor zijn album The Shape I’m In, naar eigen zeggen een break-up album.

- Tafeldame: Simone Weimans.

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Govert Schilling. Na vijftien jaar op de planeet Mars te hebben rondgereden is een einde gekomen aan het avontuur van Marsverkenner Opportunity. Wetenschapsjournalist Govert Schilling vertelt over de belangrijke ontdekkingen en bijzondere levensloop van Opportunity. 

- Kris Kross Amsterdam, Maan en Tabitha. Al weken staan ze bovenaan de hitlijsten met hun nummer Hij Is Van Mij. De hoogste tijd om met hun te praten over dit succes.

- Step Vaessen. Correspondent Step Vaessen gooit het roer helemaal om. Na 22 jaar stopt ze als Azië-correspondent en ruilt Indonesië in voor Moskou. 

- Fernando Halman. Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst de kijker elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

 

Jinek

- Linda de Mol (foto) over haar overstap naar Talpa en nieuwe functie bij Net 5.

- Yvon Jaspers over de liefde met BZV-stellen Steffi & Roel én Michelle & Maarten.

More content below the advertising