De Wereld Draait Door

- Klimaatjongeren gaan weer actievoeren. Aan tafel de zes klimaatjongeren die gisteren eerst in gesprek gingen met Rob Jetten van D66 en daarna meer dan een uur rond de tafel zaten met premier Mark Rutte en minister Eric Wiebes (Klimaat). 

- Eelco Bosch van Rosenthal over de documentaire Knock Down the House. Voor de documentaire Knock Down the House betaalde streamingdienst Netflix een recordbedrag van tien miljoen dollar. Het hoogste bedrag dat ooit werd neergeteld voor een documentaire. Eelco Bosch van Rosenthal vertelt waarom.

Article continues after the ad

- Week van het Korte Verhaal. Een kort verhaal wordt integraal voorgelezen, de co-productie is van Joost Prinsen (voorlezer), Vera van Wolferen (animator), Gijs Alkemade (geluid) en Wilfried de Jong (inleider).

- Tafelheer: Paul de Leeuw.

- Huisdichter Nico Dijkshoorn.

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Olcay Gulsen en Dan Hassler-Forest. Morgen begint het nieuwe seizoen van Temptation Island. Superfan Olcay Gulsen en televisiewetenschapper Dan Hassler-Forest blikken vanavond vooruit op het nieuwe seizoen van het populaire realityprogramma. 

- Joey Hoofdman en Monique Aarts. Donorkinderen krijgen eindelijk antwoord op de vraag of ze verwekt zijn door ‘spermadokter’ Jan Karbaat. De rechter staat toe dat tientallen donorkinderen het DNA van de overleden spermadokter mogen gebruiken voor een DNA-onderzoek. 

- Marloes Lemsom. Binnenkort moet de jaarlijkse belastingaangifte weer ingevuld en ingediend worden. Politiek verslaggever Marloes Lemsom zocht uit hoe de Belastingdienst de belastingbetaler zo ver krijgt de blauwe enveloppen niet te verstoppen, maar op tijd te betalen.

 

Jinek

- Susan Visser (foto) over haar rollen in Verliefd op Cuba en het toneelstuk Celia.

- Sybrand Buma en strafpleiter Gerard Spong in debat over advocaten en beroepseed.

- Columnist Özcan Akyol schuift aan over zijn nieuwe rubriek Brieven met Eus.

More content below the advertising