De Wereld Draait Door

- Waarom voelen zoveel mensen zich niet vertegenwoordigd door de landelijke media? Özcan Akyol (foto) onderzoekt het in zijn nieuwe programma Eus in Medialand

- Gisteren kreeg John Ewbank de Buma Lifetime Achievement Award. Met deze prijs wordt de componist en tekstschrijver geëerd voor zijn hele oeuvre. Aan tafel: John Ewbank en Marco Borsato.

Article continues after the ad

- Tafeldame: Suzanne Schulting

 

Pauw & Jinek: de verkiezingen

- Geboren en getogen Groninger Freek de Jonge is ook te gast in Loppersum. De afgelopen jaren zette hij zich in voor zijn geboortegrond en de Groningers die zo zwaar getroffen werden door de aardbevingen in het gebied.

- Hans Engels is sinds afgelopen oktober waarnemend burgemeester van Loppersum. Hij is samen met zijn college en gemeente hard aan het werk om het aardbevingsdossier de goede kant op te krijgen.

Gijs Rademaker is opiniepeiler bij het actualiteitenprogramma EenVandaag. Ze komen vandaag met een nieuwe zetelpeiling én hebben onderzoek gedaan naar de mening van de Groninger.

Jort Kelder zit vanavond als sidekick en duider aan tafel. Volgens hem kakt links in Groningen stelselmatig in sinds Rutte kabinetten. Dat vindt hij curieus gezien de gaschaos. Hij vertelt er vanavond meer over.

More content below the advertising