De Wereld Draait Door

- Advocaat Paul Acda over de Arnhemse Villamoord. Het is misschien wel de grootste gerechtelijke dwaling van de vaderlandse geschiedenis: de Arnhemse Villamoord. Een 63-jarige vrouw wordt in haar huis vermoord en al snel worden negen mannen aangehouden, vooral van Turkse afkomst.

- Fresku over zijn nieuwe theatershow. Drie jaar geleden ging rapper, acteur en cabaretier Fresku met zijn eerste theatervoorstelling in première. Na een succesvolle muziekcarrière lonkte het podium. Nu, drie jaar later, is hij terug met een nieuwe show: Voordat het te laat is.

Article continues after the ad

- Grammy's en Edisons 2019. Vannacht werden de Grammy Awards uitgereikt, de belangrijkste muziekprijzen ter wereld. Hoogste tijd voor een nabeschouwing met: Davina Michelle, André Hazes, Wende en Jett Rebel. 

- Tafelmens: Marieke Lucas Rijneveld

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jaap Jongbloed (foto). Jaap Jongbloed is de komende weken weer niet van de televisie weg te denken. Hij is te zien als presentator van zowel Opgelicht?! als Het Mooiste Meisje van de Klas.

- Dominique Haijtema. Dominique Haijtema is een avontuurlijke controlefreak, las honderden zelfhulpboeken en interviewde talloze goeroes. Totdat ze in 2011 wordt getroffen door een hersenbloeding en enkele jaren later de diagnose epilepsie krijgt.

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series in De Week van Fien.

 

Jinek

- Sportkoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij delen een liefde voor het schaatsen én elkaar.

- Lucille Werner wil meer aandacht voor mensen met een handicap, en komt met een nieuw plan.

More content below the advertising