De Wereld Draait Door

- Media-uitzending met o.a.

- Het was de media-maand van Willem Holleeder. Hij stond in de schijnwerpers wegens de tv-serie Judas, de documentaire ‘Moorddossier Holleeder’ en de voortzetting van het proces tegen hem. Peter R. de Vries schuift vanavond aan.

Article continues after the ad

- De Netflix-serie Sex Education is een kijkcijferhit én wordt overladen met lyrische recensies. Wat is het geheim? Aan tafel YUNG DWDD-presentatoren Jurre Geluk en Emma Wortelboer, ook verbonden aan Spuiten en Slikken

- Muziek: Racoon

- Tafeldame: Georgina Verbaan

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Bizzey. Alles wat Leo Roelandschap, beter bekend als Bizzey, aanraakt, verandert in GOUD. Nu staat hij aan de vooravond van zijn grootste en allereerste avondvullende live show in de AFAS Live. 

- Tania Kross en Iris Hond. Twee succesvolle muziekfilms dingen dit jaar mee naar de Oscars: Bohemian Rhapsody (foto) en A Star Is Born. Fans van het eerste uur Tania Kross en Iris Hond breken vanavond een lans voor hun favoriete -voor een Oscar genomineerde- film.

- Benno en Marloes de Ruwe. Afgelopen zomer krijgt Lucas de Ruwe (25) uit het niets twee harde klappen in een Utrechtse snackbar. Lucas raakt in coma en overlijdt enkele dagen later. Vanavond zitten Benno en Marloes, de broer en zus van Lucas aan tafel. 

- Patty Brard. Elke vrijdag is Patty Brard te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

 

Jinek

- Een onrustige eerste maand in Den Haag, Joost Vullings en Jort Kelder schuiven aan.

- Het is de Week van het Vergeten Kind, Daan verhuisde van opvang naar opvang.

More content below the advertising