Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden wordt spannender dan ooit met de toevoeging van vier nieuwe mannen. Wij stellen ze alvast aan je voor.

Rover Dekker (Floris Bosma): Rover is een oude bekende en keert na een uitstapje naar Canada terug in Meerdijk. In Canada heeft hij een hele make-over gehad en hij wordt nu niet langer meer gespeeld door Buddy Dekker maar door nieuwkomer Floris Bosma.

Daan Stern (Dorian Bindels): Daan is een rechercheur en het zal dus geen verrassing zijn dat hij een grote rol gaat spelen in het leven van Aysen. Hij heeft direct een oogje op haar en de twee dagen elkaar uit op verschillende gebieden.

Stevens penis doet het niet

Carlos Ramirez (Joey Ferre): Carlos is Spaans en een wijnhandelaar, meer hoef je eigenlijk niet te weten. Hij zorgt dit seizoen voor de nodige dosis spanning, romantiek en actie.

Flo Wagenaar (Roel Dirven): Lucas Sanders kan wel wat afleiding gebruiken. Knappe jongen Flo zorgt ervoor dat het leven van Lucas op z'n kop wordt gezet. 

 

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag