De Super Bowl is het grootste sportevenement in Amerika en omdat het halve land aan de buis gekluisterd zit, pakken bedrijf flink uit met de duurste reclames vol bekende sterren. Dit zijn de leukste vijf commercials. 

Sarah Michelle Gellar is onherkenbaar.

De ster uit Buffy the Vampire Slayer moet vluchten voor een gemaskerde moordenaar, maar ze is dankzij een nieuwe huidcrème zó fris en fruitig dat de gezichtsherkenning op haar telefoon niet meer werkt. 

Twee iconen bestellen een nieuw drankje

Carrie Bradshaw uit Sex and the City keert eventjes terug om dit keer een Stella Artois te bestellen in plaats van een Cosmopolitan en ook The Dude uit The Big Lebowski bestelt het biertje in plaats van zijn vaste cocktail. 

Michael Bublé drinkt een Bubly

De achternaam van de zanger zorgt voor veel spraakverwarring in deze reclame voor een blikje water, want is het nou Bublé of Bubly? 

De Backstreet Boys en... Dorito's?

De Amerikaanse rapper Chance the Rapper neemt een hap Dorito's en danst met de Backstreet Boys. Meer verhaal is niet nodig voor de fans van de boyband. 

Alles gaat fout door Amazon

Amazon maakt niet alleen maar goede producten. Tussen de missers zit onder andere een halsband die het makkelijk maakt voor honden om hun eigen voedsel te bestellen en daar is Harrison Ford niet blij mee. 

More content below the advertising
More content below the advertising

Het drama in Not Without My Daughter komt niet uit de koker van een Hollywoodschrijver, maar is het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse vrouw en daardoor extra heftig. 

De Amerikaanse Betty is gelukkig getrouwd met haar Iraanse echtgenoot Moody en samen hebben ze een dochtertje. In 1984 neemt Moody zijn gezin meer naar Iran om zijn familie te leren kennen, maar tot grote schok van Betty wil Moody in dit conservatieve land blijven. Hij verandert in een harde, gewelddadige man en Betty begint voor haar leven te vrezen. Ze bedenkt een plan om samen met haar dochtertje te ontsnappen. 

More content below the advertising

Not Without My Daughter vertelt het waargebeurde verhaal van Betty Mahmoody en hoe zij haar zware tijd in Iran heeft beleefd. Ruimte voor nuance is er daardoor niet en alleen het spannende drama staat centraal. Dat wordt voortreffelijk verteld door een uitstekende Sally Field als Betty en een huiveringwekkende Alfred Molina als haar brute echtgenoot. 

Om 20:31 uur op RTL 8.

De Wereld Draait Door

- Speelfilm over het leven van Tolkien. J.R.R. Tolkien is de schrijver van meesterwerken als The Hobbit en The Lord of the Rings. Zijn leven wordt nu verfilmd. Aan tafel: Diederik van Vleuten, al sinds zijn twaalfde bewonderaar, en Cor Blok, kunstenaar. 

- Songs in the Key of Life: Claudia de Breij. Vanavond is Claudia de Breij te gast. Zij kiest een lied bij het thema 'Verlies van een naaste'.

More content below the advertising

- Tafeldame: Cécile Narinx

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Giel Beelen (foto). Radio-dj Giel Beelen werkte zich de afgelopen tijd uit het zweet voor maar één doel: een sixpack. De afgelopen vijftig dagen kon je hem volgen in zijn extreme weg ernaar toe en vandaag is de grote dag van onthulling. 

- Vrienden Orlando Boldewijn en advocaat Sébas Diekstra. Het is een jaar sinds de vermissing van de 17-jarige Orlando Boldewijn uit Rotterdam, die via de homodatingapp Grindr afsprak met Roy B. Na een week werd hij levenloos in het water gevonden. 

- Diederik Jekel. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar op dinsdag uitgebreid verslag van. 

 

Jinek

- Een vooruitblik op de finale van The Voice of Holland met Ali B en Anouk.