De Super Bowl is het grootste sportevenement in Amerika en omdat het halve land aan de buis gekluisterd zit, pakken bedrijf flink uit met de duurste reclames vol bekende sterren. Dit zijn de leukste vijf commercials. 

Sarah Michelle Gellar is onherkenbaar.

De ster uit Buffy the Vampire Slayer moet vluchten voor een gemaskerde moordenaar, maar ze is dankzij een nieuwe huidcrème zó fris en fruitig dat de gezichtsherkenning op haar telefoon niet meer werkt. 

Twee iconen bestellen een nieuw drankje

Carrie Bradshaw uit Sex and the City keert eventjes terug om dit keer een Stella Artois te bestellen in plaats van een Cosmopolitan en ook The Dude uit The Big Lebowski bestelt het biertje in plaats van zijn vaste cocktail. 

Michael Bublé drinkt een Bubly

De achternaam van de zanger zorgt voor veel spraakverwarring in deze reclame voor een blikje water, want is het nou Bublé of Bubly? 

De Backstreet Boys en... Dorito's?

De Amerikaanse rapper Chance the Rapper neemt een hap Dorito's en danst met de Backstreet Boys. Meer verhaal is niet nodig voor de fans van de boyband. 

Alles gaat fout door Amazon

Amazon maakt niet alleen maar goede producten. Tussen de missers zit onder andere een halsband die het makkelijk maakt voor honden om hun eigen voedsel te bestellen en daar is Harrison Ford niet blij mee. 

Article continues after the ad
More content below the advertising