Sinterklaas is alweer het land uit, maar de Kerstman staat alweer voor de deur. Wij geven alvast enkele cadeautips voor de Harry Potter-fan die 'bijna' alles al heeft.

De buigbare Bowtruckle

Fantastic Beasts and Where to Find them: The Crimes of Grindleward is nu te zien in de bioscoop en daar zat de schattige Bowtruckle ook weer in. Wil jij de Bowtruckle ook als beste vriend? Dat kan! Hij is namelijk hier te koop.

Article continues after the ad

Golden Snitch in verlichte vitrine

De Golden Snitch kwam vaak voor in de Harry Potter-films. Het heeft een speciaal plekje in Harry’s hart en nu kunnen wij hem ook allemaal verzamelen! Hij zit in een verlichte vitrine dus ook in de avond zeer mooi. Je kan hem hier kopen.

Horcrux Kit en stickerboek

In de laatste drie Harry Potter-films zagen we hoe Harry alle Horcruxen van Voldemort zocht en vernietigde. Dit is dus een perfect cadeau om toe te voegen aan de verzameling. Koop hier de Horcrux kit en stickerboek.

Flying Cauldron Butterscotch Beer

De echte Harry potter-fans herkennen het uit de film: Butterscotch Beer. Sinds 1374 brouwt de Flying Cauldron deze magische mix van butterscotch en bier. Er zit alleen geen alcohol in... Wizards drinken altijd Hogsmeade, maar het is nu ook verkrijgbaar voor alle Muggles!  

Quidditch Set

De Harry Potter-verzameling is niet compleet zonder de Quidditch set. In de kist zit: 1 Quaffle, 2 Bludgers, een Snitch en een poster. Het ziet er precies uit als in de film. Hoe tof is dat! Je kan de set hier bestellen.

More content below the advertising