Alle oude series komen terug en ook Beverly Hills, 90210 zie je straks weer op tv, maar het nieuwe BH90210 wordt géén standaard remake.

Als je verwacht te zien hoe het nu gaat met Brendan, Brenda, Steve, Kelly of Donna, dan hebben we slecht nieuws voor je. De remake van Beverly Hills, 90210 gaat niet verder waar seizoen 10 stopte en gaat zelfs niet eens over de personages. BH90210, zoals de nieuwe serie heet, draait om de acteurs zelf die besluiten om een remake van de klassieke tienerserie te maken en wij hebben de eerste promo, inclusief iconische intromuziek, voor je.

Article continues after the ad

Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green en Tori Spelling keren allemaal terug voor de zesdelige miniserie en spelen een overdreven versie van zichzelf. Luke Perry zou ook terugkomen, maar voordat de opnames begonnen, werd hij getroffen door een beroerte waar hij aan overleed. 

Drama

Het is echter de vraag of er nog veel nieuwe afleveringen bij zullen komen. Op de set is nu al zo veel drama dat de showrunner - dat is de toezichthouder op de serie - en enkele schrijvers ontslag hebben genomen, dat meldt Variety. De reden is niet helemaal duidelijk. Het zou komen omdat de schrijvers niet op konden schieten met een leidinggevende of omdat twee actrices zich overal mee bemoeiden.

BH90210 gaat op 7 augustus op de Amerikaanse zender FOX van start. Of de serie ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

More content below the advertising