Source
Martin, Stenn, Noah, Matthy, Jarne, Lotte, Kaat, Aleksandra, Chey, Sebastiana

Na een braaf seizoen van Temptation Island is het nu aan de sexy singles van Love Island om de kijker op te warmen. Wij stellen de deelnemers aan je voor!

In Engeland is Love Island een groot succes en nu komt het datingprogramma ook naar Nederland. Vlaamse en Nederlandse singles worden zes weken lang in een luxe villa gepropt en moeten koppeltjes vormen. Ze moeten niet alleen elkaars hart winnen, maar ook die van de kijker, want de kijkers bepalen wie er in de villa mag blijven. Wij stellen de eerste singles alvast aan je voor!

Article continues after the ad

Martin (22, Londen)

Martin is model en bokser. Hij hoopt de ware liefde op het eiland te vinden. Veel eisen heeft hij niet, zolang ze maar een mooi gebit heeft en volle lippen.

Stenn (19, Antwerpen)

Stenn valt op brunettes maar ziet zichzelf oud worden met een mooie blondine. Hij doet graag moeite voor een vrouw en houdt niet van neplippen en een grote kont. 

Noah (22, Amsterdam)

Noah heeft een vlotte babbel en hoopt de liefde van zijn leven tegen te komen op Love Island. Zijn droomvrouw houdt van rode wijn en heeft een zandloperfiguur. 

Matthy (26, Oisterwijk)

Matthy, ook wel bekend als DJ JeMatthy, is al ruim een half jaar vrijgezel en leefde er flink op los. Nu is hij weer toe aan een serieuze relatie. Hij zoekt een sportieve vrouw met een grote mond, die het dorpsleven kan waarderen.

Jarne (24, Sint-Truiden)

Jarne weet precies wat hij wilt. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone: knap, groot, slank en met lang haar. En daarnaast moet ze ook nog eens uitdagend, intimiderend en intelligent zijn. 

Lotte (22, Amstelveen)

Lotte is een topsporter die weinig tijd had voor de liefde. Ze zoekt een man met een mooi lichaam en stralende glimlach, maar hij mag niet arrogant en egocentrisch zijn.

Kaat (25, Antwerpen)

Kaat maakt het mannen niet makkelijk en zal nooit zelf op iemand afstappen. Ze vindt zichzelf ongeduldig en hoopt een man met humor te ontmoeten.

Aleksandra (24, Sint-Niklaas)

Aleksandra is al twee jaar single en op zoek naar de liefde. Haar ideale man is groot, succesvol en moet goed op kunnen schieten met haar moeder.

Chey (24, Amsterdam)

Chey is model en reist de hele wereld rond. Daarom moet haar geliefde wel houden van appen en facetimen. Ze is wel héél kieskeurig, maar probeert zich meer open te stellen, al zal iemand met slechte tanden nooit haar hart veroveren.

Sebastiana (23, Aartselaar)

Sebastiana valt normaal gesproken op bad boys, maar is daar nu klaar mee en hoopt een lieve macho te vinden, die niet over zichzelf heen laat lopen. 

Love Island is vanaf 27 mei iedere dag te zien om 20:30 uur op RTL 5 en Videoland.

More content below the advertising