Source
Beste Zangers - Songfestival

Met Duncan Laurence lijkt Nederland eindelijk weer kans te maken om het Eurovisie Songfestival te winnen. Mis daarom niks van de aanloop naar het jaarlijkse liedjesfestijn. 

Zaterdag 11 mei

Beste Zangers - Songfestival om 20:30 uur op NPO 1.

Beste Zangers staat in het teken van het Eurovisie Songfestival. Artiesten die mee hebben gedaan aan het liedjesfestijn zingen in deze special de bekendste hits van het Songfestival.

Duncan Laurence, op weg naar het Songfestival om 22:00 uur op NPO 3.

Over Duncan Laurence is niet heel veel bekend, maar daar brengt deze documentaire verandering in. Hij geeft een kijkje in zijn leven en laat zien hoe hij zich voorbereidt op het Eurovisie Songfestival.

Maandag 13 mei

De grote Songfestivaltest om 20:25 uur op NPO 3.

Jan Smit en Romy Monteiro testen de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Denk jij meer van de zangwedstrijd te weten dan Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice en Dave von Raven?  Doe dan mee via de NPO 3 app.

Dinsdag 14 mei

Op weg naar het Songfestival om 20:30 uur op NPO 1.

Bekende Nederlanders kijken alvast vooruit op het Songfestival en geven hun mening over de acts en doen een voorspelling over wie er doorgaan naar de finale.

Eurovisie Songfestival, eerste halve finale, om 21:00 uur op NPO 1.

Het evenement begint met deze eerste halve finale. Zeventien landen strijden om door te mogen gaan naar de finale op zaterdag.

Donderdag 16 mei

Op weg naar het Songfestival om 20:30 uur op NPO 1.

De bekende Songfestivalfans geven hun mening over Duncan Laurence en zijn liedje Arcade. Gaat het hem lukken om de tweede halve finale te overleven?

Eurovisie Songfestival, tweede halve finale, om 21:00 uur op NPO 1.

In deze tweede halve finale is Duncan Laurence aan de beurt om de rest van Europa te veroveren. Hij maakt een goede kans om het Eurovisie Songfestival te winnen, maar dan moet hij vanavond wel voldoende punten krijgen.

Vrijdag 17 mei

Shownieuws special: Songfestival 2019 om 22:55 uur op SBS6.

In de speciale uitzending van een uur wordt er gekeken naar de week van Duncan Laurence, wat heeft hij de afgelopen dagen allemaal gedaan en hoe heeft hij de hysterie beleefd? Ook wordt er alvast vooruit gekeken naar de finale.

Zaterdag 18 mei

Op weg naar het Songfestival om 20:30 uur op NPO 1.

Dit is de voorbeschouwing op de grote finale. Doet onze Duncan mee en wie is zijn grootste concurrent?

Eurovisie Songfestival, de finale, om 21:00 uur op NPO 1.

De eindstreep is in zicht en 26 landen strijden om de overwinning. Gaat het Duncan Laurence lukken? Of gaat een ander land aan de haal met de winst?

Article continues after the ad
More content below the advertising