Laura van der Blij, Dennis Wilt en Amara Onwuka

Piet Paulusma was meer dan twintig jaar dé weerman van SBS6. Vanaf 1 januari wordt hij vervangen door drie nieuwe gezichten.

Vanaf 1 januari wordt het weerbericht van SBS6 een stuk professioneler. Geen Piet Paulusma meer op de camping, maar een gloednieuwe studio waarin het weer wordt gepresenteerd door voormalige RTL-gezichten Amara Onwuka, Dennis Wilt en Laura van der Blij. Omdat het weer per gebied verschilt, wordt er on-line voor iedere provincie afzonderlijk een weerbericht gemaakt. 

Weerman van het jaar

Het trio neemt in het nieuwe jaar het weerbericht over van Piet Paulusma die na 23 jaar afscheid moest nemen van SBS6. Amara Onwuka en Dennis Wilt waren de afgelopen jaren te zien bij RTL 4, maar ook Laura van der Blij werkte in 2013 bij de commerciële omroep als weervrouw. Wilt werd daarnaast eerder dit jaar door Veronica Magazine verkozen tot weerman van het jaar.

Weer.nl

De drie zullen dagelijks het weerbericht brengen na Hart van Nederland en op de radiozenders Radio 538, Radio 10, Radio Veronica en Sky Radio. Op Weer.nl kun je op ieder moment het meest recente weerbericht vinden.

Article continues after the ad
More content below the advertising