Afgelopen weekend werd de Heroes Dutch Comic Con gehouden in Utrecht en wij waren erbij! Wil je er volgend jaar ook naartoe? Check dan snel onze tips.

Heroes Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland. Op deze beurs vind je alles wat met fantasy, entertainment, films, series, computergames en strips te maken heeft. Als klap op de vuurpijl komen er ieder jaar ook talloze bekende namen naar het evenement. Om dit weekend vol spektakel te overleven en niets te missen, hebben wij de volgende drie tips voor je. 

Article continues after the ad

1. Bestudeer het programmaboekje

Als je nog nooit naar de Heroes Dutch Comic Con bent geweest, is de kans groot dat je gaat verdwalen en geen idee hebt welke kant je op moet gaan. Direct naar de Experience Hall of toch naar het Gaming Area? En hoe laat is het interview eigenlijk met je favoriete acteur uit de 80's? Pak daarom bij binnenkomst direct het programmaboekje waarin alle belangrijke informatie staat, plus een plattegrond!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heroes Dutch Comic Con is gestart! 🤩 Bezoek ons vandaag en/of morgen in Utrecht want dit kun-je-niet-missen!

Een bericht gedeeld door DutchComicCon (@dutchcomiccon) op

2. Vergeet geen foto's te maken

Als je eenmaal weet welke kant je op moet lopen, zal je mond openvallen van alle kleurrijke kostuums. De een lijkt sprekend op Darth Vader, terwijl de ander een witte badjas aantrekt en zichzelf Luke Skywalker waant. De hal staat ook vol met replica's van bekende auto's, zoals de wagen uit Ghostbusters en zelfs KITT uit Knight Rider! Daar wil je gewoon foto's van maken en het is sowieso leuker om je vrienden alle toffe beelden te tonen, dan uitgebreid te vertellen over die ene sexy Teletubbie. Let er wel op dat je altijd netjes om toestemming moet vragen voordat je hysterisch met je telefoon of telelens voor iemands neus gaat zwaaien. 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Join the Dark Side! @dutchgarrison #dutchcomiccon #dccwe18

Een bericht gedeeld door DutchComicCon (@dutchcomiccon) op

3. Sparen, sparen, sparen!

De Comic Con is prijzig. De entree valt mee, maar wil je op de foto met MacGyver dan ben je al snel een dikke 50 euro armer. En wat denk je van alle strips, games, t-shirts, kostuums, bijzondere posters en andere hebbedingetjes die worden verkocht? Je kunt wel zeggen dat je niet te veel geld uit zal geven, maar uiteindelijk ga ook jij naar huis met een zwaard uit The Lord of the Rings.

More content below the advertising