Ben je nieuwsgierig wat de bewoners van Meerdijk deze week allemaal gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Nina is in het ziekenhuis. Zónder #Bing. Mét #Amir. #gtst #bevalling #baby

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Maandag

Noud verliest alle hoop. Q en JoJo grijpen ongevraagd in als Flo zijn vlog niet geloofwaardig meer vindt. Zoë neemt een moeilijke beslissing over Daan. Laura is bereid een probleem op te lossen door haar portemonnee te trekken.

Dinsdag

Article continues after the ad

Laura probeert haar zorgen om zichzelf en om Noud weg te drukken, maar ze wordt er keihard mee geconfronteerd. Billy heeft haar huiswerk gedaan en lokt Ludo uit. Rover en JoJo kijken totaal verschillend tegen hun situatie aan.

Woensdag

Janine heeft Linda's hulp nodig om Marieke niet te laten ontsporen. Ludo wordt door Billy in het nauw gedreven. Aysen duikt in het verleden van Ludo en doet een ontdekking. Flo wil een date met Joeri, maar treft iemand anders.

Donderdag

Daan wil zich met Aysens undercoveroperatie bemoeien, maar zij weigert al zijn inbreng. De onhoudbare situatie van Zoë kan volgens haar alleen opgelost worden door te polderen. Als Noud lief is voor zijn oma, brengt dat bij Laura het inzicht dat ze over haar eigen ongeluk heen moet stappen.

Vrijdag

Amir moet kiezen tussen twee vrouwen. Nina belandt in het ziekenhuis. Marieke heeft een prettig idee voor Mark, maar daarvoor moeten wel Ludo en Janine het pand verlaten. Kimberly is eerst blij met Rover, maar daarna niet meer.

Goede Tijden, Slechte Tijden van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising