Ben je nieuwsgierig naar alles wat de bewoners van Meerdijk deze week gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik!

Maandag

Ludo krijgt een liefdesverklaring. Laura laat zich er door Daan niet uitzetten. Zoë heeft een grote verrassing voor Rik geregeld. Ze hoopt hem ermee te kunnen opvrolijken. Aysen krijgt een vervelend bericht en gaat op onderzoek uit.

Dinsdag

Article continues after the ad

JoJo en Lana worden onder druk gezet door criminelen. Linda wil dat Rob stopt met Janine’s therapie. Janine heeft grote moeite zich over te geven aan haar situatie. Anton begrijpt niet waar Shanti mee bezig is. Tiffy biedt aan om Anton te helpen.

Woensdag

Linda belandt in een catfight. Daarna heeft ze een advocaat nodig. Ook zoekt ze ruzie met een oude vriend. Aysen wordt uitgenodigd voor een promotiegesprek. Tiffy is er met haar hoofd niet bij en raakt verdwaald.

Donderdag

Na een afzegging moet Lana aan de bak om de vrijgezellenparty van haar moeder alsnog te laten slagen. Bing bereidt zich voor op Lapland en zoekt zijn betaalpas. Laura eist dat Daan hun geheim verborgen houdt.

Vrijdag

Minifilm in het kader van de 6000e aflevering. De bruiloft van Sjors en Amir nadert. Amir wordt 'ontvoerd' naar Lapland, waar hij een overvol programma ondergaat, met racen, beesten, actie en helaas ook een ongeluk. Sjors maakt zich klaar voor de mooiste dag van haar leven. Maar er zit haar nog één ding dwars...

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

More content below the advertising