Ben je nieuwsgierig wat de bewoners van Meerdijk deze week allemaal gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ja, ik wil!" Of toch niet..? 🤔 #Zoë #Daan #trouwen #tranen #coldfeet

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Maandag

Q heeft een leuk maar lastig uitvoerbaar idee voor Lana's verjaardag. Laura helpt Zoë, maar met tegenzin. En dus loopt het mis. Als Janine Marieke betrekt bij de research voor haar boek, valt er een gewonde. JoJo weet Nina te verrassen met haar creativiteit.

Dinsdag

Article continues after the ad

In het begin is Nina heel blij met haar babyshower, tot ze op een sabotage stuit. Aysen begeeft zich in het hol van de leeuw en moet zich door kritische vragen heen worstelen. Kimberly wordt verrast, maar ook teleurgesteld door Noud.

Woensdag

JoJo krijgt te maken met racistisch gedrag. Lucas heeft zichzelf niet in de hand wanneer hij Flo met een andere man ziet. Lana's verjaardag dreigt in het water te vallen. Mark kan de aftakeling van Marieke niet aan, daardoor is hij veel te open over zijn eigen leven.

Donderdag

Het moet Zoë's grote dag worden, maar er dienen zich meerdere problemen aan. Eduard heeft een kostbaar erfstuk voor Daan. Wanneer Rover in een opwelling begint te zoenen, is de dame in kwestie dolblij. Laura kan niet meer meespelen met Zoë's spelletje.

Vrijdag

Als Daan een blauwtje loopt, moet hij zijn fantasie aanspreken voor een oplossing. Noud stelt Kimberly diep teleur. Aysen maakt een grote inschattingsfout bij haar undercoverwerk. Nina weet Mark op te peppen, maar krijgt dan zelf slecht nieuws.

Goede Tijden, Slechte Tijden van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising