Ben je nieuwsgierig naar alles wat de bewoners van Meerdijk deze week gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik.

Maandag

Terwijl Ludo zijn vermoedens probeert te bevestigen, verzwijgt Janine dat ze iemand anders verdenkt van de aanslagen. Ze regelt via via een bezoek aan een extra beveiligde inrichting. Na een verhoor is Aysen zodanig gefrustreerd, dat ze een illegale actie onderneemt.

Dinsdag

Article continues after the ad

Sjors heeft wraakgevoelens, toch weet Bing haar te verrassen. Lucas ontwaakt in een situatie waar hij niets van begrijpt, maar hij neemt het er wel van. Mark en Janine lijken samen op te trekken tegen Ludo, totdat Marks ware plannen duidelijk worden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waar is #Lucas? 😱 #thrillermaand #gtst #verlaten #hotel #bad #oestertje #verrassing

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Woensdag

Anton neemt een eenzijdige levensbeslissing waar hij Linda mee in de problemen brengt. Een gestreste Laura moet in haar eentje de Koning draaiende zien te houden nu Lucas spoorloos is. Amir meldt zich bij Bing om een dagje met Max door te brengen.

Donderdag

Aysen constateert tot haar frustratie dat Daan Shanti leuk vindt. Tijd om hem een lesje te leren, en wie kan ze daar beter voor gebruiken dan Shanti zelf… Rik benadert een privédetective. Zoë heeft even geen zin meer in mannen in haar leven.

Vrijdag

Janine en Ludo krijgen een shockerende videoboodschap van Lucas. Terwijl Janine in actie komt, start Ludo een plan B. Ze houden hun agenda's voor elkaar verborgen. Tegelijkertijd wordt er een geheimzinnig pakje voor Mark bezorgd.

Goede tijden, slechte tijden van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising