Ben je nieuwsgierig wat de bewoners van Meerdijk deze week allemaal gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik.

Maandag

Sjors verwijt Amir dat zijn geheim hun verhouding op scherp heeft gezet. Een romantische afspraak van Bing wordt twee keer verstoord door vervelende dagelijkse realiteit en daarna nog een keer door iets aparts. Aysen geeft Zoë een gevoelige emotionele klap.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We stellen jullie graag voor aan het #zusje van... 😌#nieuweinwoner #familie #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Dinsdag

Article continues after the ad

Mark voelt zich vreselijk als hij de situatie van Marieke niet naar zijn hand kan zetten. Anton trapt op de rem als Lucas overenthousiast zonnepanelen promoot. Nina dringt erop aan dat Bing uitzoekt of de identiteit van JoJo klopt.

Woensdag

Laura krijgt een idee als ze ziet dat het tussen Noud en Kimberly niet echt soepel loopt. Als JoJo Lucas en Rover ontmoet, voelt ze bij een van hen direct vlinders in haar buik. Aysen misbruikt privékennis om er qua werk beter van te worden. Amir werpt zich op als begeleider van Nina.

Donderdag

Janine ziet dat haar zusje achteruit gaat en bedenkt een manier om haar geestelijk actief te houden. Daan boekt een overwinning, maar lijdt ook een verlies. Anton treft Mark aan in het ziekenhuis en vraagt zich af wat hij daar komt doen. Flo voert actie voor het behoud van een historische boom.

Vrijdag

Rover haalt een vervelende truc uit om Noud op een zijspoor te zetten. Kimberly is zenuwachtig voor een lezing die ze in De Rozenboom geeft. Nina's hormonen zijn ontregeld en ze wordt overvallen door heftige gevoelens van jaloezie. Als Noud ontwaakt, is hij niet in zijn eigen huis.

Goede Tijden, Slechte Tijden van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising