Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold And The Beautiful

Maandag

Brooke vindt het maar niks dat Steffy en Taylor naar de bruiloft van Hope en Liam komen en gaat in gesprek met Taylor. Steffy hoopt dat haar moeder inziet dat zij zelf Hope en Liam hun geluk gunt en dat de kinderen op de eerste plaats komen.

Dinsdag

Article continues after the ad

Iedereen maakt zich op voor de bruiloft. Taylor begrijpt niet dat Steffy wil zien hoe Liam gaat trouwen met een ander. Ze besluit nog een laatste poging te wagen om Liam op andere gedachten te brengen.

Woensdag

Het is zover: Liam en Hope gaan trouwen. Er zijn toespraken van diverse gasten, onder wie Steffy. Bill is heel open in een gesprek met Justin. Hij wil er alles aan doen om de band met zijn zoons te herstellen.

Donderdag

Na de huwelijksceremonie treffen Brooke en Taylor elkaar in de keuken. Beschuldigingen en oud zeer worden over en weer geslingerd, net als stukken van de bruidstaart. Liam verrast Hope met een huwelijksreis.

Vrijdag

Bill heeft goede voornemens om het contact met zijn kinderen te verbeteren, maar hij wordt al meteen voor het blok gezet. Hij zou op Will passen, maar moet ook naar een belangrijke zakelijke afspraak. Thorne laat Katie weten dat hij met alle liefde de vaderrol van Bill zou overnemen.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4

More content below the advertising