Vele grote namen in de muziekwereld hebben een biopic. Dan kan Elton John natuurlijk niet achterblijven. De eerste trailer is al net zo kwiek en kleurrijk als de man himself.

Taron Egerton brak door met Kingsman en liet in Sing horen dat hij ook nog eens een moppie kon zingen. De jonge Brit heeft nu ook een rol te pakken in de film Rocketman. Komt de titel je bekend voor? Dat kan kloppen, want het verwijst naar Elton Johns grote hit uit 1972.

Nu denk je misschien, er zijn al genoeg films over muzikanten en hun dramatische leven, zitten we nou op nog een biografiefilm te wachten? Maar deze gaat over Elton John! En ook al zullen er gerust situaties voorbijkomen die je al vaker hebt gezien, denk aan de dronken ruzie en de rit naar het ziekenhuis, om trouw te blijven aan Elton wordt dit een uitbundige musical vol met fantasy-elementen.

Rocketman draait vanaf 30 mei 2019 in de bioscopen.

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.