Source
Beeld: Talpa

Televisiekijkend Nederland is in de ban van Chateau Meiland. Maar wat kost een verblijf in het Franse kasteel van de Meilandjes eigenlijk?

SBS gooit momenteel hoge ogen met Chateau Meiland. In deze realityserie volgen we de ondernemende familie Meiland. Dit prettig gestoorde gezin verbouwt een vervallen Frans kasteel tot een chique chambres d’hôtes. De serie is een hit en het tweede seizoen van Chateau Meiland is nu al aangekondigd. Via Instagram bedankte Martien en Maxime Meiland de kijkers voor hun steun de afgelopen weken!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 

Het is geen wonder dat veel fans een verblijf op Chateau Marillaux wel zien zitten. Maar wat vraagt de familie eigenlijk voor een nachtje in het kasteel? Vakantiegangers kunnen kiezen of ze willen verblijven in een kamer of in een suite. Voor een kamer betaal je 140 euro per nacht, voor een suite betaal je 190 euro. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, natuurlijk klaargemaakt door de Meilandjes zelf. Helaas moet je wel even geduld hebben: voor dit jaar is het chateau al helemaal volgeboekt!

Wil je volgend jaar wel op tijd zijn? Boek dan nu via de site van Chateau Marillaux.

More content below the advertising