Source
Foto: Otto van den Toorn

Na Anouk Maas, die stopt als Zoë Xander, heeft nu ook Dilan Yurdukal afscheid genomen van Goede tijden, slechte tijden en haar personage Aysen Baydar.

De zomercliffhanger draaide dan wel om het lot van Amir, die in het ziekenhuis belandde na een harde klap, maar het zijn Zoë en Aysen die volgend seizoen in ieder geval niet terugkeren. Anouk 'Zoë' Maas staat in het theater met het toneelstuk Mijn man begrijpt me niet en Dilan 'Aysen' Yurdakul gaat na meer dan zeven jaar Goede tijden, slechte tijden een hele nieuwe uitdaging aan. 

Article continues after the ad

Vallen en opstaan

Op haar eigen Instagram-pagina heeft Dilan ook afscheid genomen van haar fans met een uitgebreid bericht, waarin ze met veel plezier terugkijkt op de afgelopen jaren. "Ik heb mogen vallen en opstaan, mogen puberen en volwassen mogen worden. Net als Aysen." 

Terugblik

Op de social media kanalen van Goede, tijden, slechte tijden wordt ook afscheid genomen van Dilan Yurdakul en haar personage Aysen Baydar. In een uitgebreid compilatiefilmpje worden alle hoogte- en dieptepunten uit het leven van de stoere rechercheur getoond.

De toekomst van Dilan

Wat Dilan Yurdakul precies gaat doen, is nog niet helemaal duidelijk. Ze gaat in ieder geval het theater in en zelf schrijven. De kans dat Aysen terugkeert in Meerdijk blijft ook nog een mogelijkheid. Op social media heeft GTST bevestigd dat de rol niet door iemand anders gespeeld gaat worden en de laatste keer dat we het personage zagen, was ze nog in leven.

Goede tijden, slechte tijden keert terug op maandag 2 september. Vanaf augustus verschijnt er een nieuwe miniserie op Instagram en het GTST magazine ligt nu in de winkel.

More content below the advertising