Geen abonnee? Koop de nieuwste Veronica Magazine los in de winkel of bestel hem online en laat hem gratis thuisbezorgen. Deze week in Veronica Magazine:

- Ruben Nicolai, die komende zaterdag de finale presenteert van de blokjesbouwcompetitie LEGO Masters, is verbaasd over de passie waarmee de deelnemers zich storten op de steentjes. 

- Dinsdag keert Twan Huys terug met College Tour. Mooi moment om met hem terug te kijken op de hoogte- en dieptepunten van de eerdere edities van het programma. De aflevering met de Dalai Lama zou hij graag nog eens overdoen, want hij is van mening dat hij te makkelijk in de val van Zijne Heiligheid is gelopen. 

- Vanaf komende zondag is bij de NPO de miniserie Thuisfront te zien, over een aantal Afghanistan-veteranen die na hun missie flink doordraaien. We spraken met de hoofdrolspelers, onder wie Mamoun Elyounoussi. Hij is door de serie anders naar het leger gaan kijken. 

- Maarten Spanjer maakte een boek voor de voetballiefhebber, bomvol prachtige anekdotes en voetbalverhalen: Toen Godenzonen Niet Bestonden. Tijd voor een anekdote uit zijn eigen leven. Wat is bijvoorbeeld het gekste wat hij ooit gegeten heeft?

 

Geen verzendkosten

Bestel de nieuwste Veronica Magazine ook heerlijk vanuit de bank en zonder verzendkosten. We snappen dat je ook niet altijd zin hebt om naar de winkel te gaan.