Jojanneke van den Berg in Veronica Magazine
Source
Foto: Dario en Misja

Geen abonnee? Koop de nieuwste Veronica Magazine los in de winkel of bestel hem online en laat hem gratis thuisbezorgen. Deze week in Veronica Magazine:

- Jojanneke van den Berge duikt opnieuw in de wereld van prostituees, pooiers en porno voor een documentaire. In Jojanneke uit de Prostitutie confronteerde ze o.a. mannen die ze had gelokt met een advertentie waarin seks met een minderjarige werd aangeboden. 

- De Meilandjes beginnen aan een nieuw seizoen van Chateau Meiland en Erica Meiland biechtte aan ons op dat ze er aanvankelijk flink doorheen zat. 

- Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft een nieuwe soloplaat uit en dat vonden wij een mooie gelegenheid om te vragen wat de lockdown met hem doet. 

- Gerard Joling vroegen we wat hij graag aan zichzelf zou willen veranderen. “Ik zou graag een kleinere neus willen hebben. Ik vind dat ik best een grote neus heb. Ik heb er weleens aan gedacht om een neuscorrectie te laten doen, maar weet je wat het is: het blijft een gok!”

Geen verzendkosten

Bestel de nieuwste Veronica Magazine ook heerlijk vanuit de bank en zonder verzendkosten. We snappen dat je ook niet altijd zin hebt om naar de winkel te gaan.