Geen abonnee? Koop de nieuwste Veronica Magazine los in de winkel of bestel hem online en laat hem gratis thuisbezorgen. Deze week in Veronica Magazine:

-  We spraken met Jan Versteegh over de miniatuurbouwerscompetitie Klein Maar Fijn die hij vanaf komende zondag presenteert op SBS6. Hij was als kind zelf gefascineerd door treintjes.

- Met Patty Brard blikten we terug op haar Magische Moment: de talkshow Absolutely Patty waarin ze, twintig jaar terug alweer, de groten der aarde ontving in haar eigen huiskamer. 

- Roem is vergankelijk wil het spreekwoord. En er zijn heel wat voormalige BN’ers die daar goed over mee kunnen praten. John Jones bijvoorbeeld, die tien seizoenen lang furore maakte in de populaire comedy SamSam. In 2010 gooide hij het roer volledig om: hij werkt sindsdien bij de brandweer. Na veel speurwerk vonden wij ook de grote Ted de Braak terug. De voormalige showmaster is inmiddels 85 en geniet van het goede leven in Zuid-Frankrijk.

Geen verzendkosten

Bestel de nieuwste Veronica Magazine ook heerlijk vanuit de bank en zonder verzendkosten. We snappen dat je ook niet altijd zin hebt om naar de winkel te gaan.