Emigreren naar het buitenland om bij de liefde van je leven te zijn. Je moet het maar durven. 

Het begint vaak als een vakantieliefde maar wanneer de dames van Grenzeloos Verliefd terugkeren naar Nederland begint het toch wel te kriebelen en beseffen ze dat die ene knappe buitenlander de liefde van hun leven is. Op dat moment moet er een keuze gemaakt worden; de gevoelens onderdrukken of alles op het spel zetten door naar het buitenland te emigreren.

Dat is niet zonder gevaar. De vrouwen kennen de taal vaak niet en misschien is die ene man toch niet zo leuk wanneer hij ligt te stinken op de bank en er ruzies ontstaan over wie de afwas moet doen. Daar wil de echte romanticus natuurlijk niet te veel over nadenken en om te bewijzen dat het niet zomaar suffe vakantieliefdes zijn, geven de stellen op de website van Net5 regelmatig updates over hun liefdesleven. 

Grenzeloos verliefd wordt gepresenteerd door Arie Boomsma en is vanaf vanavond wekelijks te zien op Net 5 om 21:40 uur

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.