Het leven van een Hollywoodster lijkt heel glamoureus en makkelijk, maar ook acteurs en actrices krijgen soms een klus waar ze helemaal geen zin in hebben. Dit zijn 5 scènes die acteurs weigerden te filmen.

Taron Egerton

Taron 'Eggsy' Egerton moest in de Kingsman-films behoorlijk wat vlammende scènes spelen, maar één scène ging voor de acteur toch iets te ver. In een intiem rendez-vousje met Clara (Poppy Delevigne), moest Eggsy met de hand een gps-chip in haar lichaam plaatsen. Je begrijpt het concept. Taron werd van de gedachte alleen al bloednerveus en stelde voor dat Poppy's man het klusje beter kon klaren. De hand in de spannende scène is dus niet van Taron, maar van Poppy's echtgenoot.

Vin Diesel en Dwayne Johnson

De razendsnelle Fast and the Furious-franchise was bij deel acht een stuk minder snel. Twee botsende ego's hielden het filmproces namelijk nog al op. Het schijnt dat Diesel en Johnson niet goed met elkaar op konden schieten. Dat resulteerde tot een woede-uitspatting op sociale media van The Rock en het feit dat de mannen nadien weigerden om nog samen op de set te staan. De scènes waar de spiermassa's samen in voorkomen, zijn dan ook vaak het product van creatieve filmmagie.

Emma Watson

Als je uit een wereld vol toverstokjes en Dooddoeners stapt, kan de overgang naar het comedy-genre een ware cultuurshock zijn. Dat ervaarde Emma Watson al snel, toen ze een klusje in de film This is the End aannam. In een scène waarin Channing Tatum als verrassing een Magic Mike-optreden in niets minder dan een miniscuul stringetje gaf, wist Emma niet wat haar overkwam. Ze stormde de set af en verliet het pand. Ze zullen Emma niet snel weer zonder waarschuwing trakteren op een halfnaakte Channing Tatum.

Robert Pattinson

Robert Pattinson vertelde in een uitzending van Jimmy Kimmel Live dat-ie nogal wat pittige scènes gefilmd had in de film Good Time. Toen hem gevraagd werd of hij iets weigerde te filmen zei hij: "O God, ik weet niet of ik dat kan zeggen. Er waren een heleboel dingen die een grens overgingen in deze film. Het is niet eens op de grens, het is er vér overheen. Er was oorspronkelijk een scene - ik weet niet of ik dit kan zeggen - maar mijn karakter, Connie, had een grote affiniteit voor honden... Er is een scène, waarin er een drugsdealer de kamer binnenvalt terwijl ik gemeenschap met een hond had." Robert vertelde dat hij absoluut weigerde de scène te filmen, ook al moest het van de regisseur.

Isla Fisher

Toen Isla Fisher in Wedding Crashers de über-kleffe Gloria speelde, leverde ze een prestatie van formaat. Toch moeten we je helaas mededelen dat zo ongeveer de helft van haar scènes door bodydoubles gefilmd is. Zo had de actrice een hand-vervanger om de 'onder de tafel-scène' op te nemen, een borsten-vervanger en een billen-vervanger. "Mijn argument was, dat als je de tepel van een personage ziet, dat ze dan niet meer grappig is. Dan zien mensen haar als iets seksueels in plaats van iemand die heel grappig is", legde de actrice later uit.

De spannende misdaadserie Mocro Maffia was een heel groot succes voor Videoland en dan kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. 

Videoland heeft een aantal topseries in de aanbieding, maar de populairste serie is niet Grey's Anatomy of The Good Doctor, maar de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia. Van alle abonnees heeft meer dan de helft de serie over drie criminele vrienden gezien.

Zo een succesvolle serie verdient natuurlijk een vervolg en tijdens de uitreiking van de Hashtag Awards, een prijs voor videoproducenten, werd bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt. 

Achmed Akkabi, die Paus speelt, vertelt daarover: “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”

De misdaadserie gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Het eerste seizoen is nu beschikbaar op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen uitkomt. 

Een waardige opvolger

Jurassic World speelt zich 22 jaar af na de gebeurtenissen in Jurassic Park en zoals je verwacht, gaat alles weer helemaal fout. 

In het themapark Jurassic World kunnen mensen zich vergapen aan levende dinosaurussen, maar zelfs deze reusachtige reptielen worden na een tijdje saai en de wetenschappers van het park creëeren hun eigen dino. Wanneer deze Indominus Rex ontsnapt, moet de heldhaftige dierentrainer Owen samen met manager Claire een manier vinden om de bezoekers van het park te redden. 

Jurassic Park is een klassieker, maar de twee vervolgfilms komen qua kwaliteit niet in de buurt van het eerste deel. Jurassic World is daarentegen een waardige opvolger vol knipogen naar het origineel. De avonturenfilm zit vol enge dino's en het is een ware achtbaanrit met een sterk verhaal. Precies zoals je verwacht van een Jurassic Park-film.

Om 20:30 uur op Veronica.