Het leven van een Hollywoodster lijkt heel glamoureus en makkelijk, maar ook acteurs en actrices krijgen soms een klus waar ze helemaal geen zin in hebben. Dit zijn 5 scènes die acteurs weigerden te filmen.

Taron Egerton

Taron 'Eggsy' Egerton moest in de Kingsman-films behoorlijk wat vlammende scènes spelen, maar één scène ging voor de acteur toch iets te ver. In een intiem rendez-vousje met Clara (Poppy Delevigne), moest Eggsy met de hand een gps-chip in haar lichaam plaatsen. Je begrijpt het concept. Taron werd van de gedachte alleen al bloednerveus en stelde voor dat Poppy's man het klusje beter kon klaren. De hand in de spannende scène is dus niet van Taron, maar van Poppy's echtgenoot.

Vin Diesel en Dwayne Johnson

De razendsnelle Fast and the Furious-franchise was bij deel acht een stuk minder snel. Twee botsende ego's hielden het filmproces namelijk nog al op. Het schijnt dat Diesel en Johnson niet goed met elkaar op konden schieten. Dat resulteerde tot een woede-uitspatting op sociale media van The Rock en het feit dat de mannen nadien weigerden om nog samen op de set te staan. De scènes waar de spiermassa's samen in voorkomen, zijn dan ook vaak het product van creatieve filmmagie.

Emma Watson

Als je uit een wereld vol toverstokjes en Dooddoeners stapt, kan de overgang naar het comedy-genre een ware cultuurshock zijn. Dat ervaarde Emma Watson al snel, toen ze een klusje in de film This is the End aannam. In een scène waarin Channing Tatum als verrassing een Magic Mike-optreden in niets minder dan een miniscuul stringetje gaf, wist Emma niet wat haar overkwam. Ze stormde de set af en verliet het pand. Ze zullen Emma niet snel weer zonder waarschuwing trakteren op een halfnaakte Channing Tatum.

Robert Pattinson

Robert Pattinson vertelde in een uitzending van Jimmy Kimmel Live dat-ie nogal wat pittige scènes gefilmd had in de film Good Time. Toen hem gevraagd werd of hij iets weigerde te filmen zei hij: "O God, ik weet niet of ik dat kan zeggen. Er waren een heleboel dingen die een grens overgingen in deze film. Het is niet eens op de grens, het is er vér overheen. Er was oorspronkelijk een scene - ik weet niet of ik dit kan zeggen - maar mijn karakter, Connie, had een grote affiniteit voor honden... Er is een scène, waarin er een drugsdealer de kamer binnenvalt terwijl ik gemeenschap met een hond had." Robert vertelde dat hij absoluut weigerde de scène te filmen, ook al moest het van de regisseur.

Isla Fisher

Toen Isla Fisher in Wedding Crashers de über-kleffe Gloria speelde, leverde ze een prestatie van formaat. Toch moeten we je helaas mededelen dat zo ongeveer de helft van haar scènes door bodydoubles gefilmd is. Zo had de actrice een hand-vervanger om de 'onder de tafel-scène' op te nemen, een borsten-vervanger en een billen-vervanger. "Mijn argument was, dat als je de tepel van een personage ziet, dat ze dan niet meer grappig is. Dan zien mensen haar als iets seksueels in plaats van iemand die heel grappig is", legde de actrice later uit.

More content below the advertising
More content below the advertising

Glennis Grace keert terug met haar prachtige ode aan Whitney Houston. De eerste show is al zo goed als uitverkocht, maar gelukkig komt ze met een tweede concert.

Niemand kan de muziek van Whitney Houston zo goed tot leven brengen als Glennis Grace. Haar show Whitney - a Tribute by Glennis Grace was in 2018 een groot succes en ook dit jaar brengt Grace weer een ode aan de legendarische zangeres. De tickets voor de show op 6 september gaan zoals verwacht weer hard en daarom heeft Glennis Grace een tweede concert, op 8 september, aangekondigd. 

More content below the advertising

Glennis Grace kan het succes van de show amper geloven. "Het blijft onwerkelijk en een eer dat er zoveel animo is voor de show! Ik vind het echt fantastisch om dit te mogen doen, om alles te geven voor dat ene doel: Whitney Houston en haar prachtige, tijdloze muziek eren." 

Het extra concert van Whitney - a Tribute by Glennis Grace vindt op 8 september plaats in de Rotterdam Ahoy.

Koop nu hier je tickets! Wees er snel bij, want voor je het weet is de show uitverkocht.

 

Komend voorjaar verschijnt Rocketman in de bioscopen. Wij blikken alvast vooruit op deze swingende rockmusical!

Hoge vlucht

Rocketman vertelt het verhaal over de opkomst van de flamboyante Britse rockster Elton John. Deze zanger valt op de muziekacademie al op, maar de wereld ligt pas echt aan zijn voeten als hij de krachten bundelt met tekstschrijver Bernie Taupin. Samen maken ze hits als Tiny Dancer, Don't Let the Sun Go Down on Me en natuurlijk Rocket Man. Maar achter het succes gaat ook een hoop verdriet schuil. Zo worstelt Elton met verslaving, depressies en zijn homoseksualiteit.

More content below the advertising

 

Rolmodel

De titelrol wordt gespeeld Taron Egerton. Je kunt hem kennen uit de Kingsman-films, een vlotte variant op de James Bond-serie. Deze jonge Britse acteur zingt alle nummers zelf. Daarbij kreeg Egerton een enorm compliment van zijn grote rolmodel. Volgens Elton John zelf was er niemand die de energie van zijn nummers zo goed wist te vangen. Daarnaast zijn er belangrijke rollen zijn weggelegd voor Richard Madden (Medici) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World).

Oscars

Eerlijk is eerlijk, het is niet heel waarschijnlijk dat Rocket Man het succes van Bohemian Rhapsody evenaart. En dat is helemaal geen schande! De Queen-biografie staat in de top vijf van de succesvolste films in Nederland aller tijden. Om over de tientallen filmprijzen nog maar te zwijgen. Zo maakt Bohemian Rhapsody komende zondag kans op niet minder dan vijf Oscars, waaronder die voor beste film.

Hits

Dat neemt niet weg dat Rocketman de juiste papieren heeft om uit te groeien tot een rockmusical van epische proporties. De makers hebben de keus uit talloze Elton John-hits, die ook tientallen jaren later nog steeds staan als een huis. Voeg daarbij de oogverblindende 70s flashbacks, en je hebt een film die je als rockfan niet mag missen. Ongeacht of je de afgelopen Top 2000 nu hebt gestemd op Bohemian Rhapsody of I’m Still Standing!

Rocketman draait vanaf 30 mei in de bioscopen.