Van een romantische tienerdrama en een western tot een heuse kerstvertelling. Wij zetten vijf van de beste Netflix Original-films van 2018 voor je op een rijtje!

The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles is zo’n zeldzame familiefilm die zowaar écht leuk is voor alle leeftijden. Niet in de laatste plaats dankzij Kurt Russell in de rol van de Kerstman. De stoere cultfavoriet heeft er zichtbaar lol in en dat plezier slaat onvermijdelijk over op de kijker!

Article continues after the ad

The Ballad of Buster Scruggs

In The Ballad of Buster Scruggs reizen de gebroeders Coen (bekend van films als Fargo en No Country for Old Men) af naar het Wilde Westen voor zes verhalen vol humor, actie en romantiek. Niet alle hoofdstukken zijn even sterk, maar dankzij de sterrencast en de klinkende dialogen valt er voor fans van het prettig gestoorde regisseursduo een hoop te genieten.

6 Balloons

Dave Franco, uit o.a. Now You See Me en 21 Jump Street, speelt in 6 Balloons een drugsverslaafde die het leven van zijn familie onmogelijk maakt. Vooral zijn zus Katie heeft te lijden onder het gedrag van haar broer, maar desondanks besluit ze hem toch te helpen. Dit levert een even aangrijpend als hartverscheurend drama op over familie en verslaving.

Hold The Dark

In de grimmige thriller Hold the Dark gaat een wolvenexpert (gespeeld door Jeffrey Wright uit Westworld) in Alaska om op zoek te gaan naar kinderen die al niet zijn meegenomen door een roedel wolven. Het mysterie wordt vrij snel ontrafeld, maar dat maakt de bloederige nasleep er op een of andere manier alleen maar spannender op…

To All The Boys I’ve Loved Before

Het leven van scholiere Lara staat volledig op zijn kop als haar al haar liefdesbrieven openbaar worden. De charmante cast (aangevoerd door Lana Condor uit X-Men: Apocalypse) en het even grappige als ontroerende scenario maken To All The Boys I’ve Loved Before tot een onweerstaanbaar tienerdrama. 

More content below the advertising