Een nieuwe maand, een nieuw aanbod. Dit zijn de beste films en series die komende weken te zien zijn op Netflix!

Undercover

In deze misdaadserie slaan de Nederlandse en de Belgische justitie de handen ineen om een gewelddadige xtc-producent (Frank Lammers) achter tralies te krijgen. Om hun doel te bereiken, sturen ze hun beste undercoveragenten (Tom Waes en Anna Drijver) naar de camping waar de crimineel verblijft met zijn gezin. Undercover is de eerste Nederlandstalige Netflix Original-serie ooit en alleen daarom al de moeite waard!

Te zien vanaf: 3 mei

Article continues after the ad

 

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Deze thriller vertelt het waargebeurde verhaal van Ted Bundy. Deze sadistische seriemoordenaar kon dankzij de lakse autoriteiten jarenlang ongestoord zijn gang gaan. Hartenbreker Zac Efron tekende voor de rol van de charismatische psychokiller.

Te zien vanaf: 3 mei

 

Dumplin’

In Dumplin’ speelt Friends-actrice Jennifer Aniston een voormalige schoonheidskoningin met een opstandige tienerdochter. Niemand minder dan Dolly Parton schreef de soundtrack voor deze komedie. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Julie Murphy.

Te zien vanaf: 3 mei

 

Dead To Me

Jen (Christina Applegate) is een jonge weduwe die vriendschap sluit met Judy (Linda Cardellini), een leeftijdsgenoot die ook onlangs haar partner is verloren. Maar laatstgenoemde blijkt er een bizar geheim op na te houden. Na Life After Death belooft een Dead To Me opnieuw een tragikomische serie te worden over rouwverwerking.

Te zien vanaf: 3 mei

 

Lucifer: Seizoen 4

Na een lange afwezigheid keert Lucifer weer terug op het scherm. In deze fantasyserie speelt Tom Ellis niemand minder dan de duivel zelf. Maar eenmaal op aarde, begint de Prins der Duisternis steeds meer sympathie te krijgen voor de mensheid.

Te zien vanaf: 8 mei

 

The Rain: Seizoen 2

In deze griezelige sciencefictionserie uit Denemarken is Scandinavië ten prooi gevallen aan een dodelijk virus. Simone en Rasmus, twee jongeren die de ramp hebben overleefd, gaan op zoek naar een kuur. Maar zij zijn niet de enigen…

Te zien vanaf: 17 mei

 

More content below the advertising