Source
Foto: Elvin Boer

Komende weken starten, en eindigen, weer een aantal goede programma's. Om te voorkomen dat je ze mist, zetten we onze aanraders van de eerste helft van februari op een rijtje. 

3 februari

Heel Holland Bakt

Het is de finale! In de laatste aflevering strijden de finalisten tegen elkaar om de felbegeerde eerste plek. Wie gaat er vandoor met de prijs? Anna, Nicole, of toch omstreden finalist Maroeska?

Om 20.25 op NPO 1

10 februari

De luizenmoeder

Juf Ank en haar collega’s keren terug met nieuwe avonturen! Directeur Anton heeft flink geïnvesteerd in basisschool De Klimop en wil het de veiligste school van de regio maken. Ook is hij helemaal in zijn nopjes vanwege een nieuwe leerling: Ahmed. Kijk hier alvast de trailer van seizoen twee. 

Om 20.25 op NPO 3.

10 februari

First Dates Hotel

Als vervolg op de ‘gewone’ First Dates houdt de zoektocht naar liefde niet op bij een date, maar verblijven de kandidaten zowaar in een echt hotel! Gastheer Sergio en Barman Victor zijn uiteraard weer van de partij en leiden de boel voor zover mogelijk in goede banen.

Om 20.55 op NPO 3.

14 februari

Temptation Island

De verleid(st)ers zijn weer terug! Maak je borst maar nat voor een nieuw seizoen vol drama en geniet van sensatie in een tropisch paradijs.

Op 20.30 om RTL 5

Article continues after the ad
More content below the advertising