Het is traditie om het jaar te eindigen met een oudejaarsconference. Wij zetten op een rijtje welke cabaretiers vanavond te zien zijn.

Marc-Marie Huijbregts - Oudejaars: Onderweg naar morgen

De grote oudejaarsconference op NPO 1 is dit jaar voor Marc-Marie Huijbregts. Hij neemt het jaar door en kijkt naar de hoogte- en dieptepunten. Hij heeft het niet alleen over grote gebeurtenissen, maar ook over dingen die hem persoonlijk raakten. Huijbregts stelt zichzelf kwetsbaar op en maakt van de oudejaarsconference een intieme show. 

Om 22:36 uur op NPO 1.

Guido Weijers: Oudejaarsconference

Bij Guido Weijers weet je wat je kunt verwachten. Dit jaar is hij ook weer het alternatief voor de oudejaarsconference op de publieke omroep. Hij is meer komiek dan cabaretier en vuurt talloze grappen af op het publiek. Toch zijn het niet alleen makkelijke moppen die hij vertelt, tussendoor zet hij de kijker ook aan het denken.

Om 20:30 uur op RTL 4.

Oudejaarsconference 2018 Javier Guzman

Uit het niets bleek Javier Guzman ook een oudejaarsconference te hebben gemaakt. Hij heeft deze show niet opgenomen in het theater, maar voor Defensie in verschillende kazernes door het hele land. We hebben dus geen idee waar hij het over gaat hebben, maar Javier kennende, neemt hij geen blad voor de mond.

Om 20:00 uur op Comedy Central

Moppentappers

SBS6 pakt het anders aan. Jeroen van der Boom ontvangt een stel BN'ers die moppen gaan tappen. Vanavond laten Najib Amhali, Leonie ter Braak en René Froger zich van hun grappigste kant zien. Op de zijlijn leveren poppenversies van Gerard Joling en Gordon commentaar op de grappen. 

Om 20:30 uur op SBS6.

Article continues after the ad
More content below the advertising