Je bruiloft is niet alleen de mooiste dag van je leven, het is ook een mooie manier om snel geld te verdienen. 

De titel van het programma Wie heeft de mooiste bruiloft? vertelt je gelijk waar dit nieuwe SBS6-programma over gaat. Maik de Boer en Anouk Smulders bezoeken vier bruiloften in een week en kiezen uit die vier de mooiste bruiloft. De winnaar wordt op de vrijdag bekend gemaakt. Maar waarom zou je modepopjes Maik en Anouk eigenlijk toelaten op de mooiste dag van je leven? Heel simpel, het echtpaar met de beste bruiloft verdient namelijk 5000 euro!

Dat geldbedrag win je natuurlijk niet zomaar. Terwijl jij aan het trouwen bent en hoopt dat oom Jan geen gênante dingen doet, bestuderen Maik en Anouk het aanzoek, de taart, de kleding van het bruidspaar, de ceremonie en het feest. Als een ware bruiloftspolitie geven ze al deze momenten een cijfer. Op de dat dat jij eeuwige trouw belooft aan de man of vrouw van je dromen, oordelen zij of de bruidsjurk niet te strak zit en of de marsepein op de taart wel zoet genoeg is. Aan het einde van de week maken ze de eindstand op en vertellen ze wie de mooiste bruiloft heeft. 

Wie heeft de mooiste bruiloft is vanaf vanavond dagelijks te zien om 18:30 op SBS6

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.