Je bruiloft is niet alleen de mooiste dag van je leven, het is ook een mooie manier om snel geld te verdienen. 

De titel van het programma Wie heeft de mooiste bruiloft? vertelt je gelijk waar dit nieuwe SBS6-programma over gaat. Maik de Boer en Anouk Smulders bezoeken vier bruiloften in een week en kiezen uit die vier de mooiste bruiloft. De winnaar wordt op de vrijdag bekend gemaakt. Maar waarom zou je modepopjes Maik en Anouk eigenlijk toelaten op de mooiste dag van je leven? Heel simpel, het echtpaar met de beste bruiloft verdient namelijk 5000 euro!

Dat geldbedrag win je natuurlijk niet zomaar. Terwijl jij aan het trouwen bent en hoopt dat oom Jan geen gênante dingen doet, bestuderen Maik en Anouk het aanzoek, de taart, de kleding van het bruidspaar, de ceremonie en het feest. Als een ware bruiloftspolitie geven ze al deze momenten een cijfer. Op de dat dat jij eeuwige trouw belooft aan de man of vrouw van je dromen, oordelen zij of de bruidsjurk niet te strak zit en of de marsepein op de taart wel zoet genoeg is. Aan het einde van de week maken ze de eindstand op en vertellen ze wie de mooiste bruiloft heeft. 

Wie heeft de mooiste bruiloft is vanaf vanavond dagelijks te zien om 18:30 op SBS6

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag