Source
Fotografie: William Rutten

Dance Dance Dance verhuist van RTL 4 naar SBS6 en we kunnen je vertellen welke BN'ers met de voetjes van de vloer gaan in het nieuwe seizoen van de dansshow. Wij zetten alle deelnemers op een rijtje. 

OG3NE

We weten dat de dames van OG3NE geweldige zangeressen zijn, maar kunnen ze ook dansen? Als ze de dansmoves ook nog onder de knie krijgen, zien we Lisa, Amy en Shelley misschien volgend jaar wel bij DanceSing.

Susan Visser en Thomas Cammaert

Susan Visser is nu te zien in de film Verliefd op Cuba, waarin ze al een dansje waagt met voormalig So You Think Can Dance-jurylid Jan Kooijman, ze heeft dus al kunnen oefenen. Thomas Cammaert is niet alleen de Mol van 2017, hij is ook een musicalster en dat gaat natuurlijk gepaard met danservaring. 

Nochtli Peralta Alvarez en Vinchenzo Tahapary

De namen zeggen je waarschijnlijk niks. Zij is fitnessmodel en ging viraal op internet als de meest sexy politieagente van Nederland en hij deed in 2012 mee aan The Voice Kids en in 2017 schopte hij het tot de finale van de volwassen versie van The Voice

Danny de Munk en zijn dochter Bo

In het eerste seizoen deden Humberto Tan en zijn dochter Julia mee, en ze deden het best aardig. Gaan musicalster Danny de Munk en zijn dochter Bo het net zo goed doen? 

Sharon Doorson en Géza Weisz

Sharon Doorson heeft de meeste danservaring van alle deelnemers en als we kijken naar de foto heeft ze er al heel veel zin in. Acteur Géza Weisz, van de Ziggo reclames, ziet de bui echter al hangen.

Dance Dance Dance wordt in het najaar op SBS6 uitgezonden.

Article continues after the ad
More content below the advertising