Maak de borsten maar nat, want er staat een nieuw seizoen van de VIP-versie van Adam zkt. Eva te trappelen in de RTL 5-coulissen.

Welke sterren (kuch) er dit seizoen uit de kleren gaan? AAA-sterren als turner (annex Reguliersdwarsstraat-meubilair) Jeffrey Wammes, zevenvoudig Playmate (annex ex van de tweelingbroer van Gers Pardoel) Beau Hesling, voormalig TMF-veejay (annex dj, schijnt) Jeroen Post, zangeres (annex ex van Jamai) Dewi Pechler én après ski-artiest (annex verliezend finalist van Big Diet) Eric Dikeb.

Maar de eerste die zijn broek laat zakken is Joshua Feytons. ‘Wie?’, horen wij je verbaasd roepen. Joshua Feytons. Deze Vlaamse hunk werd begin dit jaar bekend door zijn deelname als verleider aan dé guilty pleasure van de Lage Landen Temptation Island. En hij bleek een ware echtbreker: op Coconut Island was Megan de naam van haar vriend al vergeten vanaf het moment dat Joshua drie keer met zijn ogen knipperde. Ondanks haar wilde pogingen, en complimenten over zijn gigantische apparaat, wist ook zij de Adonis niet te temmen; motorcrosser Joshua is nog altijd single. Omdat de knaap al gewend was bloot rond te dartelen, lijkt de stap om de broek te laten zakken dan ook niet zo groot. Zie hieronder een ietwat gecensureerde preview.

 

Article continues after the ad

Eric Dikeb

Jeffrey Wammes

Dewi Pechler

Joshua Feytons

Beau Hesling

Jeroen Post

More content below the advertising