Source
Foto: Jaap Vrenegoor

Na vanavond moeten we het twee maanden zonder Goede tijden, slechte tijden doen, mis deze laatste aflevering van het seizoen dus niet!

De zomercliffhanger van GTST is altijd de spannendste aflevering van het seizoen en aan het einde is er altijd wel een personage waar we afscheid van moeten nemen. We weten in ieder geval dat Dilan en Zoë er komend seizoen niet bij zijn en aangezien Zoë gisteren al is vertrokken, denken wij dat Dilan de zomercliff niet gaat overleven. Al lijkt vooral Amir veel gevaar te lopen in de aflevering van vanavond. 

Article continues after the ad

Een zomer zonder GTST

De zomercliff is altijd de spannendste aflevering, maar jammer genoeg ook de laatste. Al krijgen we in augustus wel nieuwe korte afleveringen op Instagram, waarin het nieuwe personage Puck wordt geïntroduceerd, en op dit moment ligt het GTST Magazine in de winkels, zodat je deze zomer niet helemaal hoeft af te kicken van je favoriete dagelijkse soap. 

De zomercliffhanger van Goede tijden, slechte tijden is vanavond te zien om 20:00 uur op RTL 4. Het nieuwe seizoen start weer op 2 september.

More content below the advertising