Source
Foto: Sander Boer

Abonnees hebben The Guide al ontvangen, maar ook als je geen lid bent van Veronica Magazine mag je dit handboek voor een warme winter niet missen. 

Vier keer per jaar verschijnt The Guide als extra dik tijdschrift bij Veronica Magazine. In de winterspecial staat een groot interview met schaatshelden Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt. De twee shorttrackers vertellen over hun vriendschap, hun carrière, wintertenen, keiharde après ski en een leven zonder schaatsen. Sjinkie: "Misschien word ik dan wel trainer bij een ploeg. Of ik ga aan het werk in het metaal, waarvoor ik heb geleerd."

DJ Paul Elstak

In het handboek voor een warme winter wordt ook DJ Paul Elstak aan de tand gevoeld en hij vertelt openhartig over de hoogte- en dieptepunten in zijn leven. "Het ging gruwelijk mis. Ik denk vaak nog: had ik maar goede adviseurs om me heen gehad, dan was er een hoop ellende voorkomen." 

Erotisch verhaal

De winterspecial staat daarnaast ook bomvol kijk- en luistertips, een uitgebreide concertagenda, puzzels, een grote filmquiz met mooie prijzen en als klap op de vuurpijl een erotisch verhaal waar je het bloedheet van zult krijgen.

Article continues after the ad

The Guide is nu te koop samen met Veronica Magazine, nummer 48.

More content below the advertising