Cats is de langstlopende musical ooit in Londen, maar je hoeft deze kerstvakantie niet naar het buitenland om deze hitmusical te zien, want Cats komt naar Nederland! En wij geven jou korting. 

Toen Andrew Lloyd Webber in 1981 met een musical kwam over katten verklaarde iedereen hem voor gek. Wie zat er nou te wachten op een theaterstuk vol dans en zang gebaseerd op een dichtbundel over deze dieren? Best veel mensen! Want de musical Cats was een gigantische hit. Het werd zelfs de langstlopende voorstelling op West End in Londen.

De internationale cast uit West End komt het einde van dit jaar voor een speciale jubileumtour naar Nederland. Met Nederlandse boventiteling kan iedereen de tekst begrijpen en toch genieten van de oorspronkelijke musical, zoals Andrew Lloyd Webber hem meer dan dertig jaar geleden schreef. De voorstellingen zijn te zien in theaters in Amsterdam, Rotterdam, Breda en Groningen vanaf 20 december.

Article continues after the ad

Tijdens de kerstvakantie is dit het perfecte uitje voor de hele familie en om die reden hebben wij een actie voor jullie. Via de Theaterclub ontvang je 20 euro korting per kaart op geselecteerde voorstellingen in Amsterdam!

More content below the advertising