Hollywoodsterren vertellen je de mooiste verhalen. Wij halen je uit de droom door het echte verhaal te vertellen. 

Sex and the City

Als het het aan Sarah Jessica Parker vraagt komt er geen Sex and the City 3 omdat Kim Cattrall zo moeilijk doet. Eigenlijk is het Parker zelf die veel te veel geld eist en zich als een bitchy diva gedraagt. 

 

Jennifer Garner

Je hoeft geen medelijden te hebben met Jennifer Garner. Terwijl manlief Ben Affleck flikflooide met de oppas lag zij in de armen van een andere man. Nu de scheiding rond is, kan ze eindelijk haar vriendje aan de wereld voorstellen. Om goed voor de dag te komen, zal ze zeggen dat hij een oude vriend is en dat ze pas recent verliefd werden. Maar stiekem zijn de twee een paar weken geleden al verloofd. 

 

Ben Affleck

Nu we het toch hebben over Ben. Hij heeft zijn vriendin gedumpt omdat ze een kind wilde. Om er zeker van te zijn dat zijn scharrels niet zwanger worden, heeft hij altijd een lading morning after pillen bij de hand. 

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag