Hollywoodsterren vertellen je de mooiste verhalen. Wij halen je uit de droom door het echte verhaal te vertellen. 

Sex and the City

Als het het aan Sarah Jessica Parker vraagt komt er geen Sex and the City 3 omdat Kim Cattrall zo moeilijk doet. Eigenlijk is het Parker zelf die veel te veel geld eist en zich als een bitchy diva gedraagt. 

More content below the advertising

 

Jennifer Garner

Je hoeft geen medelijden te hebben met Jennifer Garner. Terwijl manlief Ben Affleck flikflooide met de oppas lag zij in de armen van een andere man. Nu de scheiding rond is, kan ze eindelijk haar vriendje aan de wereld voorstellen. Om goed voor de dag te komen, zal ze zeggen dat hij een oude vriend is en dat ze pas recent verliefd werden. Maar stiekem zijn de twee een paar weken geleden al verloofd. 

 

Ben Affleck

Nu we het toch hebben over Ben. Hij heeft zijn vriendin gedumpt omdat ze een kind wilde. Om er zeker van te zijn dat zijn scharrels niet zwanger worden, heeft hij altijd een lading morning after pillen bij de hand. 

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.